Paris Saint-Germain og Napoli spilte 1-1. Juan Bernat scoret for PSG før pause. Lorenzo Insigne utliknet på straffe i annen omgang.
Liverpool og Napoli deler tabeltoppen med seks poeng. PSG følger med fem foran Røde Stjerne på fire.
– Vi hadde problemer over hele banen. Vi kom ikke godt i gang, og da blir man straffet. Det ble bedre i annen omgang. Vi vet vi kan slå både Napoli og PSG, sa James Milner til BT Sports.
Premier League
Solskjærs United tuktet nesten Liverpool: – En misbrukt mulighet
17/01/2021 PÅ 19:21
Les også: Innbytter reddet Barcelona
Et fullsatt (51.000 tilskuere) Rajko Mitic-stadion kan konkurrere med det heftigste i fotballverden når det gjelder stemning. Serberne levde småfarlig i starten, men Daniel Sturridge klarte ikke å utnytte en god sjanse.
Røde Stjerne ble overkjørt på Anfield (0-4-tap). I flomlyset i Beograd var rollene delvis byttet om i 1.-omgangen. Hjemmelaget bølget i angrep fullt av selvtillit med stadig flere desibel fra publikum i ryggen.
Milan Pavkok headet inn 1-0 etter en corner. Samme mann dro så til med et feilfritt langskudd Liverpool-keeper Alisson var sjanseløs på. Ballen gikk inn oppe i det ene hjørnet.

Frustrerende andreomgang

Målene kom med bare åtte minutters mellomrom og gjorde at Røde Stjerne så ut til å tro at de kunne gå på vannet. Liverpool ble i perioder av omgangen herjet med.
Sturridge ble byttet ut i pausen, og inn kom Firmino. Trent Alexander-Arnold ble samtidig erstattet av Joe Gomez.
Liverpool overtok fullstendig og hadde ballen så godt som hele tiden, men kom ikke opp mot sitt beste. Andreomgangen ble frustrerende for tilhengerne av Jürgen Klopps lag.
Mo Salah hadde en meget svak kveld. Han fikk omtrent ikke til noe. Liverpool har igjen PSG (borte) og Napoli (hjemme) i gruppespillet.

Under oppsikt

Røde Stjerne sikret seg et håp om avansement til cuprundene og tok også Serbias første Champions League-seier i det 16. forsøket.
Klubben skal være under etterforskning for mulig kampmanipulasjon i borteoppgjøret mot Paris Saint-Germain tidligere i høst.
Den franske sportsavisen L'Equipe meldte i oktober at en serbisk klubbtopp hadde satset cirka 40 millioner kroner på at Røde Stjerne skulle tape kampen med fem mål. Slik gikk det også med 1-6.
Franske politimyndigheter har ikke avsluttet saken. Røde Stjerne benekter på det sterkeste anklagene.

Monaco knust på hjemmebane

Thierry Henry måtte se sine menn bli overkjørt av Brugge da Mondaco tapte 0-4.
Den tidligere stjernespissen har ennå ikke vunnet i sin første jobb som hovedtrener. Tirsdagens kamp var hans femte, og det var en skjebnekamp i forsøket på å holde liv i håpet om å få spille europacupfotball også etter nyttår.
I stedet var det Brugge som kunne juble for sin første seier i Champions League på 13 år. Forrige gang den belgiske klubben vant en mesterligakamp var 2. november 2005, noen måneder etter at Trond Sollied ga seg som trener i klubben.
Det er trøbbel også utenfor banen i Monaco. Ifølge flere franske medier ble Monacos russiske klubbeier Dmitrij Rybolovlev tirsdag pågrepet av politiet i fyrstedømmet og siktet for korrupsjon.
(©NTB)
Premier League
Southamptons sjokkåpning senket Liverpool
05/01/2021 PÅ 07:17
Champions League
Champions League-eventyret over for Haaland og Salzburg
10/12/2019 PÅ 19:47