Publisert 23/10/2018 klokken 23:16 GMT+2

Manchester City hadde ingen problemer med å ta med seg tre poeng hjem fra Champions League-møtet med Sjakhtjor Donetsk tirsdag.

Manchester City

De engelske serielederne vant 3-0.
Sjakhtjor Donetsk hadde aldri tapt hjemme mot engelsk motstand på sju Europakamper. I fjor slo de Manchester City 2-1, men tirsdag var de sjanseløse da Pep Guardiolas menn var ute etter revansj.
Da David Silva etter halvtimen satte inn gjestenes første mål, burde det med normal City-uttelling stått 3-0. Gabriel Jesus hadde da allerede rukket å brenne tre store sjanser, mens Riyad Mahrez brant de sjansene han fikk.

89 sekunder

1-0-scoringen kom etter at ballen noe heldig landet perfekt i føttene til Silva, som banket kula mellom beina til Sjakhtjor-keeperen og i mål. Kevin De Bruyne var tilbake fra start, for første gang siden mai. Nederlenderen slo corneren som førte til 2-0 fem minutter senere. Aymeric Laporte fikk stå mutters alene da han doblet ledelsen.
Raheem Sterling, Mahrez, Silva og Jesus misbrukte alle store sjanser før Bernardo Silva økte til 3-0. Da hadde portugiseren vært på banen i 89 sekunder.
Sergej Bolbat var nær ved å redusere da han satte ballen over fra kloss hold på volley sju minutter før slutt. Før det hadde City-spillerne fortsatt å svi sine sjanser.
City-laget slapp etter hvert foten av gassen og kontrollerte kampen inn til 3-1-seier.

Sen utligning

I den andre kampen i gruppa spilte Hoffenheim uten Håvard Nordtveit i kamptroppen 3-3 hjemme mot Lyon.
Bertrand Traoré ga gjestene ledelsen før Andrej Kramaric scoret to og sendte hjemmelaget i føringen. Lyon snudde kampen igjen og ledet 2-3 etter mål av Tanguy Ndombele Alvaro og Memphis Depay. Da det så ut som det franske laget skulle ta alle poengene, dukket brasilianske Joelinton opp og sørget med sitt 3-3-mål på overtid for poengdeling i Tyskland.
Dermed leder Manchester City gruppe F med seks poeng etter tre kamper. Bak følger Lyon med fem poeng, mens Hoffenheim og Sjakhtjor Donetsk begge har to poeng halvveis inn i gruppespillet.