Jürgen Klopps menn slo til med storseier 7-0 sist lagene møttes i Slovenia. Det var lagets første seier i mesterligaen på flere år. Onsdag brukte de en omgang på å ta føringen i kampen. Det initiativet ga de helrøde aldri fra seg.
Mohamed Salah, Emre Can og Daniel Sturridge sto for hvert sitt mål i 2. omgang. Etter et drøyt kvarter måtte Georginio Wijnaldum forlate banen med en skade. Erstatteren Jordan Henderson overtok kapteinsbindet og sin vante plass på midtbanen.
Det var ingen stor kamp før hvilen. Hjemmelaget virket slapt, og bortelagets tette forsvar klarte ingen å komme gjennom.
Premier League
Solskjærs United tuktet nesten Liverpool: – En misbrukt mulighet
17/01/2021 KLOKKEN 19:21

Oppstrammer

Klopp hadde tydeligvis gitt spillerne en liten oppstrammer i garderoben. Det gikk fire minutter før Mohamed Salah styrte inn 1-0.
James Milner kunne doblet ledelsen, men skjøt straffen på målvakten og i stangen. Straffen kom da Roberto Firmino ble revet ned inne i Maribor-feltet.
Milner skulle derimot få sin lille revansj. Emre Can kombinerte med Milner og banket ballen forbi Jasmin Handanovic som fram til målet hadde vært i det umulige hjørnet.
Daniel Sturridge var heldig da en Maribor forsvarer ikke klarte å heade unna ballen. Den havnet rett i beina på ham, og det var enkelt å sette 3-0 like før slutt.

Sevilla-revansj

Sevilla tok imot Spartak Moskva og var ute etter å revansjere sin svake innsats i 1-5-tapet i den russiske hovedstaden i forrige runde.
Clement Lenglet gjorde 1-0 for spanjolene. Enver Banega økte til 2-0 etter sidebytte.
Det hjalp lite at gjestene fikk sin redusering tolv minutter slutt ved Ze Luis. Sevilla red stormen av og kan se fansen i øyene igjen etter stortapet sist.
(©NTB)
Premier League
Southamptons sjokkåpning senket Liverpool
05/01/2021 KLOKKEN 07:17
Champions League
Champions League-eventyret over for Haaland og Salzburg
10/12/2019 KLOKKEN 19:47