Populære sporter
All sport
Vis alt

Drømmetrekning for Liverpool

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 13/04/2018 klokken 13:21 GMT+2

Liverpool skal ut mot Roma i semifinalen i Champions League. Real Madrid møter Bayern München.

Mo Salah Liverpool

Foto: Getty Images

Liverpool sikret semifinalebilletten på overbevisende vis mot Premier League-kollega Manchester City. Grunnlaget ble lagt med 3-0-seier i den første kampen på Anfield, og tross en tidlig City-offensiv i returoppgjøret ble det avansement med 5-1 over to kamper.
Roma sto for en av Champions Leagues største overraskelser da 1-4-tapet for Barcelona i den første kvartfinalene lagene imellom ble snudd til avansement på bortemålsregelen i returoppgjøret.
Laget fra den italienske hovedstaden slo La Liga-lederen 3-0, hvilket ga 4-4 sammenlagt.
Real Madrid har vunnet Champions League de to siste sesongene og har nå sjansen til å legge på til tre strake triumfer. Avansementet til semifinalen ble sikret på dramatisk vis mot Juventus.
Det spanske storklubben fikk straffe på overtid etter en omdiskutert situasjon, og i kjølvannet fikk også den italienske keeperlegenden Gianluigi Buffon rødt kort. Cristiano Ronaldo var sikker fra straffemerket og sendte Real videre med 4-3-sammenlagt.
Semifinalemotstander Bayern München tok seg på sin side videre fra kvartfinalene på bekostning av Sevilla. Duellen endte 2-1 til det tyske storlaget.
Bayern München og Liverpool åpner semifinaleduellene på hjemmebane.
Semifinalene spilles 24./25. april og 1./2. mai.
Finalen spilles i Kiev 26. mai.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame