Populære sporter
All sport
Vis alt

Jarstein forlenger kontrakten med Bundesliga-klubben

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 12/04/2018 klokken 17:18 GMT+2

Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein har forlenget kontrakten med Hertha Berlin. Den nye avtalen løper ifølge tyske aviser til sommeren 2021.

rune jarstein

Foto: Scanpix

Den tidligere avtalen ville løpt ut neste sommer, men nå har Jarstein fått oppfylt sitt ønske om å fortsette i en klubb der han trives veldig godt og nyter stor tillit.
– Målet mitt er å få ny kontrakt, Hvis jeg får til det før sommeren så vil jeg være veldig fornøyd, sa han til NTB under landslagssamlingen nylig.
«Hovedstadens strengeste dørvakt», som Hertha omtaler ham på sitt nettsted, fikk det torsdag som han ønsket.
– Rune er en fantastisk ressurs for laget og har i flere år spilt på konstant høyt nivå. Han er fortsatt store ambisjoner og søker stadig å forbedre seg. Våre unge spillere kan lære mye av hans innstilling, sier sportsdirektør Michael Preetz til nettstedet.
– Jeg er svært lykkelig i Hertha og i Berlin. Klubben, omgivelsene og våre tilhengere er supre. Her har jeg utviklet meg både som spiller og menneske, sier Jarstein selv.
På nettstedet framgår det ikke hvor lang den nye kontrakten er, men Jarstein bekrefter overfor Telemarksavisa at det er til sommeren 2021.
Jarstein kom til Bundesliga-klubben Hertha i januar 2014 fra Viking. I halvannen sesong måtte han nøye seg med å være reserve for Thomas Kraft, men i september 2015 ble Kraft skadd, og Jarstein var en så god vikar at han overtok rollen som førstevalg.
Så langt har 33-åringen voktet Hertha-målet i 91 seriekamper. Han har holdt nullen 33 ganger. Siden vinterpausen har Hertha bare ni baklengsmål og er med det best i ligaen.
Jarstein har 51 landskamper for Norge. Til NTB sa 33-åringen nylig at han ønsker å spille videre på toppnivå til han er 40 år.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame