I slutten av november fikk Östersunds beskjed om at de hadde blitt fratatt elitelisensen, men mandag fikk klubben medhør i anken av saken og beholder plassen i Allsvenskan.
– At vi får spille i Allsvenskan neste år er en fantastisk julegave, sier Östersunds administrerende direktør Lennart Ivarsson til klubbens nettsted.
Laget som under nåværende Brighton-trener Graham Potters ledelse tok seg opp fra fjerde nivå i Sverige helt til seier borte mot Arsenal i europaligaen, har slitt med å fylle de økonomiske kriteriene som kreves for elitelisens.
Allsvenskan
Djurgården-Ulvestad scoret hat trick på en omgang – se målene her
28/06/2020 PÅ 14:25
Laget endte på en sikker 12.-plass i Allsvenskan denne sesongen, men sto altså i fare for å bli tvangsdegradert med for dårlig økonomi.
Tidligere denne uken ble klubben satt opp på Superettans kampprogram, men nå kan Östersund belage seg på sin femte strake sesong på øverste nivå i Sverige. Brage som hadde erstattet Östersund i Allsvenskan forblir på nest høyeste nivå.
Östersund har en nordmann på laget, 22 år gamle Eirik Haugan fra Ålesund. Han fikk tolv seriekamper for klubben foregående sesong.
(©NTB)
Sett denne?

Hvordan skal Lars Arne Nilsen snu trenden, situasjonen i Sarpsborg 08 og kan VIF virkelig rykke ned?

Eliteserien
Er vant med benkesliting: – Derfor jeg står her ute
EN TIME SIDEN
UEFA Europa Conference League
Drømmer om å gjøre som RBK på 90-tallet: – Vi vil bryte nye barrierer
16 TIMER SIDEN