Populære sporter
All sport
Vis alt

Nielsen og Fortuna på tabelltopp

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 20/09/2017 klokken 21:20 GMT+2

Håvard Nielsen spilte fra start og gjorde en sterk kamp da Fortuna Düsseldorf inntok tabelltoppen i 2. Bundesliga med 1-0 over Jahn Regensburg.

Håvard Nielsen

Foto: Scanpix

Nordmannen var en av fem endringer i laget fra forrige kamp og utgjorde spissduo med Emir Kujovic foran 19.380 tilskuere. Han ga gjestene store problemer og kom til sjanser, men greide ikke å overliste keeper Philipp Pentke.
Det måtte en dødball til for å avgjøre kampen. I det 54. minutt falt ballen ned foran Kujovic etter et frispark og dueller i feltet, og kroaten scoret det som ble kampens eneste mål.
Nielsen ble byttet ut i det 77. minutt etter å ha brukt mye krefter.
Fortuna har 16 poeng på sju kamper og er to poeng foran Sandhausen og Darmstadt, mens ytterligere tre lag følger enda ett poeng bak.
Det var en god dag også for Gustav Valsvik og hans lagkamerater i Eintracht Braunschweig, som etter fire uavgjorte kamper på rad tok en etterlengtet seier da Greuther Fürth ble slått 3-0.
Christoffer Nyman, Joseph Baffo og Doni Kumbela scoret målene, mens Valsvik i midtforsvaret bidro til å holde nullen. Eintracht Braunschweig er oppe på 7.-plass, fem poeng bak lederen.
Darmstadt måtte nøye seg med 2-2 mot Heidenheim og er ett av de tre lagene på 13 poeng. Det er også Arminia Bielefeld, som slo Dynamo Dresden 2-0. Tredje lag er Mats Møller Dæhlis St. Pauli.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame