Populære sporter
All sport
Vis alt

Viktig poeng for Valsviks lag

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 20/04/2018 klokken 20:50 GMT+2

Gustav Valsvik og hans lagkamerater i Eintracht Braunschweig tok et viktig poeng i bunnstriden i 2. Bundesliga med 0-0 mot Arminia Bielefeld fredag.

Gustav Valsvik

Foto: Scanpix

Det er svært jevnt i kampen for å berge plassen på nivå to i tysk fotball. Eintracht Braunschweig er etter fredagens kamper på 10.-plass, men det er bare to poeng ned til St. Pauli på 16.-plass. Den plasseringen gir kvalifisering.
Arminia Bielefeld er bare fem poeng foran Eintracht Braunschweig, men ligger på 4.-plass og trengte tre poeng fredag for å henge med i kampen om opprykk. Laget var nær et vinnermål ti minutter før slutt, men frisparket fra Tom Schütz traff tverrliggeren.
Valsvik og hans kamerater i forsvaret greide å holde nullen kampen ut. Trener Torsten Lieberknecht måtte se sluttminuttene fra tribuneplass etter at dommeren gikk lei av hans stadige protester fra sidelinja.
Det ble uavgjort også i den andre kampen spilt fredag. Det ble 1-1 mellom Greuther Fürth (som er ett poeng bak Eintracht Braunschweig) og Bochum (som har like mange poeng som Arminia Bielefeld).
Resten av den fjerde siste serierunden spilles lørdag til mandag.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame