For som om ikke suksess i Eliteserien var godt nok, så er Bodø/Glimt det eneste nye laget i sesong 4 av Altibox eSerien, som begynner tirsdag 10. november på Dplay, Twitch og YouTube. I Norges offisielle FIFA-liga, der nivået for hvert år blir høyere og høyere, skal de gule fra nord bite godt fra seg.
Kim Erik Aanes fortalte om ambisjonene til Glimt-laget i et intervju med NRK sent i sommer.
e-Sports
Krevde rundens mål etter praktscoring
08/12/2020 PÅ 19:38
– Målet er toppen. Både i Europa, og verden, sa han da.
Det er Stian Edvardsen og Max Garcia som skal representere Bodø/Glimt i årets sesong.
– Det er veldig artig å få kontrakt med Glimt, sa Edvardsen til NRK.
I et miljø der det stadig vokser fram nye profiler, både på den virtuelle banen og i sosiale medier, er de to gutta to relativt ukjente for mange av eSerien-tilhengerne.
– Dette er to ubeskrevne blad i den store sammenhengen - to stykker vi vet lite om. Men vi har sett spillere dukke opp fra intet tidligere og virkelig levere, så dette er veldig spennende, sier Marthin Thuve, som er årets ekspertkommentator i eSerien.

Slik blir sesong 4:

Den store forandringen i år er at eSerien vil spilles som en vanlig serie, lik eksempelvis Eliteserien i fotball. Det er 18 påmeldte lag, hvor alle lag møtes to ganger.
De seks øverste på tabellen går direkte til sluttspillet, mens plass 7 til 15 vil spille en kvalifisering. Dette gjør også gjør at årets FIFA-sesong strekker seg fra november til mars.
I stedet for å følge enkeltkamper på hovedsendingen, vil man i år kjøre et målshow - likt det man ser under Fotball Direkte og OBOS: Fotball Direkte under de vanlige serierundene i fotball. Her er det duket for en rekke morsomme situasjoner, scoringer og absurde feiringer - i kjent eSerien-stil.
Få full oversikt over regler, klubber, tabell og terminliste på eSerien.no!

eSerien er tilbake 10. november!

e-Sports
Sandnes Ulf med dramatisk utligningsmål: – Det er det villeste!
08/12/2020 PÅ 19:17
e-Sports
Rotet bort seieren på overtid: – En gavepakke!
01/12/2020 PÅ 19:56