Altibox eSerien fortsetter nemlig med full gass. Sesong tre på den virtuelle matta ble sparket i gang 5. mars, og nå skal det hele fortsette. eSerien er Norges første og eneste nasjonale FIFA-liga, der klubber fra Eliteserien og OBOS-ligaen stiller med sine beste FIFA-spillere og kjemper om seriemesterskapet i det stadig voksende e-sportmiljøet i Norge.
Fra torsdag 26. mars skal eSerien sendes på både Dplay, Twitch og Eurosport Norge, fra 17:50. Programledere og kommentatorer er Sondre Skandsen og Johan Færaas. Sistnevnte er bedre kjent som Johans fra YouTube, der han har over 21 000 subscribers og er en av Norges store FIFA-personligheter.
e-Sports
Krevde rundens mål etter praktscoring
08/12/2020 PÅ 19:38
– Du får muligheten til å se FIFA av ypperste kvalitet i Norge. Det blir masse temperatur, deilige intriger, dramatikk og futt. Disse sendingene pleier å være fulle av overraskelser, herlige meldinger mellom spillerene og masse annet snacks. Så gi det en sjanse, oppfordrer Færaas til.
eSerien-fanatikere fra hele landet samles både på Twitch og Dplay for å se sendingene. Der kan man også stille spørsmål til programlederene og bli med på praten. Men du kan også følge det hele fra sofaen på Eurosport Norge!
Vi lover en lettbeint og leken sending hvor takhøyden er stor og man kan nyte FIFA og god stemning. Det skal jo tross alt være gøy, og det er ekstra viktig i de tidene vi befinner oss i nå, sier programleder-paret.
Jerv stakk av med seieren i sesong 2:
e-Sports
Sandnes Ulf med dramatisk utligningsmål: – Det er det villeste!
08/12/2020 PÅ 19:17
e-Sports
Rotet bort seieren på overtid: – En gavepakke!
01/12/2020 PÅ 19:56