FOTO: Sindre Stien/Good Game
– Det er jo ganske gøy å være bergenser og å kunne sende dem ut av play-off. Nok en gang blir det meg i fokus og ikke Brann, det liker jeg, sier Høyden.
e-Sports
Krevde rundens mål etter praktscoring
08/12/2020 PÅ 19:38
Stabæk møter nemlig Brann på torsdag, på det som er den siste kampdagen før sluttspillet. Da kan bæringene stikke kjepper i hjulene på Brann, som allerede har hatt store problemer denne sesongen.
– De har kniven på strupen, og det tenker jeg å utnytte til min favør. Så får alle se hvem som egentlig er kongen, eller prinsen da, av Bergen.
Andreas Høyden, bedre kjent som Prinsen, har vært med siden sesong 1 i Altibox eSerien, som er Norges offisielle FIFA-liga. Han har rukket å gjøre seg svært så bemerket med sin offensive holdning, ikoniske rop og relativt ufiltrerte oppførsel.
Og skulle han sende Brann ut av dansen, forventer han en reaksjon fra hjembyen.
– Da forventer jeg faktisk at Brann kommer krypende til meg for å signere meg. Da skal de virkelig komme krypende tilbake også, ler han.
Se Eurosport Norges sendeskjema her:
Men Høyden understreker at han er veldig fornøyd i Stabæk. Særlig forrige kampdag var en stor opptur for han og partneren Simon Korsberg. Seier mot, til da, ubeseirede Vålerenga hadde nesten ingen forventet.
– Jeg vet ikke hvor det kom fra. Toppnivået vårt tilsier at vi kan slå de beste, det er bare at bunnivået er så dårlig også.
– Vi tok oss virkelig sammen, og da gikk det. Vi må bare heve oss opp til det nivået oftere.
Nå er det klart for siste kampdag i seriespillet. Den spilles fra 18:00 torsdag 30. april, og du ser det på Eurosport Norge, Dplay, Twitch og YouTube!
Slik ble eSerien avgjort i fjor:
e-Sports
Sandnes Ulf med dramatisk utligningsmål: – Det er det villeste!
08/12/2020 PÅ 19:17
e-Sports
Rotet bort seieren på overtid: – En gavepakke!
01/12/2020 PÅ 19:56