For Aksel Lund Svindal (35) har sesongen allerede vært et aldri så lite eventyr.
To verdenscupseire i utfor har det blitt i comebacket, den første nesten to år etter han sist gikk til topps.
PyeongChang
Gullvinneren med spesiell oppladning: – Jeg var lei av å ligge på hotellet
15/02/2018 PÅ 04:09
Og alpinisten fra Lørenskog, som har slitt voldsomt med skader de siste sesongene, har ingen planer om å sette karrierepunktum etter PyeongChang.
– Jeg har ikke satt noen sluttdato. Jeg føler meg ikke helt ferdig enda, så jeg har lyst til å kjøre et par år til. Det kan være alt fra to til flere år det, sier alpinisten til Eurosport.no

Ønsker ikke å slutte fordi han må

Videre forteller en av Norges mestvinnende alpinister gjennom tidene at han håper han selv kan bestemme når nok er nok.
– Jeg håper jeg kan sette en sluttdato fordi jeg syns det er nok. Ikke fordi jeg slutte - at jeg ikke har helse lenger. Jeg føler på en måte at jeg syns det er såpass gøy at jeg ikke er helt klar for å gi meg, da, sier han.
(Se videoreportasjen med Aksel Lund Svindal. Saken fortsetter under.)

Kroppen avgjør mye

Eurosports alpinekspert Tom Stiansen er positiv til Svindals optimistiske framtidsutsikter. Samtidig mener han Lørenskog-utøveren må være realistisk.
– Det er holdbart det han sier, og jeg blir ikke overraska om han fortsetter i noen år til eller gir seg etter OL. Han presterer fremdeles på høyeste nivå og det er fantastisk fint at han vil kjøre på. Men han må tenke på kroppen etter karrieren også, sier Stiansen til Eurosport.no
Med det peker Stiansen på Svindals lange, uheldige skadehistorikk.
– Aksel liker livet og har ingen familie som setter han fast. Jeg vet ikke hvor mye skadene påvirker han, men han må huske på at han må leve med den samme kroppen resten av livet. Spørsmålet rundt det kan avgjøre mye.