Ragnhild Mowinckel lå på fjerdeplass etter første omgang av storslalåmrennet i sveitisiske Lenzerheide lørdag, cirka halvannet sekund bak ledende Tessa Worley.
Etter en litt skuffende andre omgang kom Mowinckel i mål på en foreløpig fjerdeplass, og med sterke løpere igjen på toppen ble Molde-jenta skjøvet ned til nummer seks.
PyeongChang
Avslører hemmeligheten bak sitt rekord-OL
21/02/2018 PÅ 04:22
– Litt skuffende, men stabiliteten er der. Hun nærmer seg en seier, og kanskje kommer den i OL, kommenterte TV 2s ekspert Jan Ove Nystuen.
Franske Tessa Worley holdt ledelsen fra første omgang og vant til slutt 0,07 sekunder foran tyske Viktoria Rebensburg - og sikret med det sin første seier i storslalåm for sesongen.
– Jeg er veldig fornøyd med seieren, sier Worley i et intervju vist på TV 2, samtidig som hun takker publikum for støtten.

To norske kjørte ut

Norge stilte totalt med fem kvinner til start lørdag formiddag. Kristin Lysdahl lå på 24. plass etter første del, og med sterk kjøring i andre omgang kjørte hun seg opp tre plasser og endte til slutt som nummer 21.
Kristine Gjelsten Haugen var tidlig ut i den andre fasen av rennet etter sin 29. plass i første omgang. Også hun krøp oppover lista og endte som nummer 28.
Mina Fuerst Holtmann og Nina Haver-Løseth kjørte begge ut i den krevende traseen.