Populære sporter
All sport
Vis alt

Mikaela Shiffrins OL-mareritt fortsetter. Amerikaneren hadde et strålende utgangspunkt da hun kjørte ut igjen .

Joakim Miøen

Oppdatert 17/02/2022 klokken 07:38 GMT+1

Mikaela Shiffrin fikk en ny brutal nedtur da hun kjørte ut i slalåmdelen av kombinasjonen etter å ha skaffet seg gullposisjon i utfor.

Mikaela Shiffrin

Foto: Getty Images

Det ble dobbel sveitsisk jubel i kombinasjonen.
Michelle Gisin og Wendy Holdener sikret gull og sølv foran italienske Federica Brignone, da Mikaela Shiffin nok en gang skuffet.

Favorittens fall

Aleksander Aamodt Kildes amerikanske kjæreste er verdens mest suksessrike slalåmkjører, men i Beijing-OL kjørte hun ut tidlig både i slalåm og storslalåm, øvelser hun har OL-gull i fra før. Etter å ha kjørt inn til femte beste tid i utfor, klart best av teknikkspesialistene, kjørte hun ut tidlig i slalåmløypa.
Hun hadde seilt opp som den store gullfavoritten, men måtte tåle en ny skuffelse.
Kilde har med sølv i kombinasjon og bronse i super-G tatt parets eneste medaljer i OL. På forhånd var de spådd et tilnærmet gullrush.
Shiffrin imponerte med klart beste tid under utfortreningen onsdag, men lyktes ikke like godt i rennet. Likevel var femteplass 56 hundredeler bak ledende Christine Scheyer nok til å sende henne til topps på favorittlista.
– Slalåm er som en helt annen idrett enn utfor. Det er bra å vite at jeg har bra med trening og masse fart som slalåmkjører, sa Shiffrin.
– Men det nytter ikke om jeg kjører ut i femte port igjen.
Dessverre for henne gikk det troll i ord.
Og hun var ikke den eneste amerikaneren som kjørte ut. Samtlige tre amerikanske jenter fikk sine løp ødelagt og endte nederst på listene.
(©NTB/Discovery)
Sett denne?
picture

La ut innlegg om knust Shiffrin: – Når det ikke går veien fortjener vi også støtte

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame