Slik spilte Rosenborg mot Zenit: Han var banens gigant

Eirik Fure

Oppdatert 02/11/2017 klokken 23:22 GMT+1

Eurosports Kjetil Rekdal og Kenneth Fredheim gir karakterer etter Rosenborgs 1-1-kamp mot Zenit.

Trondheim 20171102. (tv) og i Europa League (4. runde) i fotball mellom Rosenborg og Zenit på Lerkendal Stadion.

Rosenborg var sekunder fra å ta en svært sterk 1-0-seier over russiske Zenit på Lerkendal torsdag kveld, men endte med 1-1 etter en utligning på overtid.
Drømmen om avansement i Europa League lever imidlertid fortsatt.
Eurosports Kjetil Rekdal og Kenneth Fredheim kommenterte kampen sammen i Trondheim. Duoen gir samtlige RBK-spillere med minimum 60 minutter spilletid en karakter fra 1 til 10.
(saken fortsetter under)
Eurosports spillerbørs:

André Hansen - 7

Trygg, står en prikkfri kamp. Kan ikke gjøre noe med scoringen.

Morten Konradsen - 6

Knalltøff oppgave for unggutten i en ny posisjon. En litt nølende start, har stort sett god defensiv kontroll hele kampen.

Tore Reginiussen - 7

Er veldig god og nøytaliserer de offensive spillerne til Zenit. Våken og god hele matchen.

Jørgen Skjelvik - 7

Samme som på Reginiussen. Bryter foran, er tøff og bestemt i duellspillet.

Birger Meling - 6

Ny god kamp i Europa. Full kontroll defensivt. Får ikke bidratt så mye offensivt i kveld.

Jacob Rasmussen - 6

Ligger veldig riktig i rollen som anker på midten. Vinner bra med dueller. Er ikke alltid like konstruktiv i pasningsspillet, men absolutt godkjent.

Anders Trondsen - 6

Jobber knallhardt offensivt og defensivt med Trondsen. Er mye av grunnen til at Zenit ikke klarer å komme seg fremover i banen og skape noe.

Mike Jensen - 6

Det samme som Trondsen.

Pål André Helland - 6

Gjør sine saker bra ute på kanten. Har dessverre et par feil valg hvor han bør avslutte i stedet for å spille frem lagkamerater, men en høyst godkjent kamp.

Nicklas Bendtner - 8

Dansken er banens gigant, bokstavelig talt og i overført betydning. Er strålende med ball, lykkes med flere dribleraid og er god i alt han foretar seg. Setter et praktfull straffespark.

Samuel Adegbenro - 7

Viser igjen sine enorme evner en mot en. Et lite mareritt å forholde seg til for motstanderne. Skaffer straffespark.