Rekdal og Myhres spillerbørs: Han var RBKs mest positive

Eirik Fure

Oppdatert 15/09/2017 klokken 00:09 GMT+2

Rosenborg fikk en brutal åpning på gruppespillet i Europa League. Eurosports Asbjørn Myhre og Kjetil Rekdal setter karakterer på spillernes prestasjoner.

Anders Trondsen

To kjappe Real Sociedad-scoringer gjorde at Rosenborg fikk det svært tøft i åpningen av Europa Leagues gruppespill. Først en svak involvering av André Hansen, deretter sviktet det fullstendig i markeringen. Til slutt endte det altså 4-0 på spansk jord, og det kunne fort ha blitt styggere sifre.
Eurosports kommentator Asbjørn Myhre og fotballekspert Kjetil Rekdal var til stede på Anoeta. Sammen har de gitt børskarakter fra 1 til 10 på Rosenborg-spillernes prestasjoner. Kravet for å få karakter er at man må ha spilt minimum 30 minutter.

Se spillerbørsen:

André Hansen: 3
Gjør en stor tabbe på 1-0 som preger kampen. Veldig få involveringer ellers, men har en bra redning i andre omgang.
Vegar Eggen Hedenstad: 3
Store problemer i første omgang, litt bedre utover i kampen, men er svak og blir snurret rundt med.
Tore Reginiussen: 3
Taper duellen på 4-0-målet. Virker ikke å være i sin beste form som i vår.
Jørgen Skjelvik: 4
Scorer selvmål, men det hadde blitt mål uansett. Flink til å ta med ball fremover. Matcher farten til flere av hjemmelagets spillere.
Birger Meling: 4
Har sine problemer, men klarer å vinne viktige dueller og bidrar litt fremover.
Anders Trondsen: 5
Vant noen dueller og kom seg fri. Spiller fra start i sin første internasjonale kamp for Rosenborg. Var mest positiv for RBK.
Anders Konradsen: 3
Var ikke med i det hele tatt. Løp mye mellom.
Mike Jensen: 3
Mye av det samme som med Konradsen. Har vært motoren, men løper for mye mellom.
Yann-Erik de Lanlay: 3
Anonym. Er veldig lite involvert i det som skjer.
Nicklas Bendtner: 4
Blir lite brukt. Vinner noen dueller og klarer å holde på ballen. En vanskelig oppgave for en spiss med et lag som får gjort lite med ball.
Samuel Adegbenro: 4
Prøvde seg på et par raid før og etter pause, men ble liggende mye bak for å bruke krefter på å forsvare seg.