Populære sporter
All sport
Vis alt

Vil ikke svare om han er rett mann til å lede KBK: – Skulle gjerne vært en annen plass

Oppdatert 04/07/2022 klokken 15:13 GMT+2

Christian Michelsen og Kristiansund står fortsatt med kun ett poeng og ligger på jumboplass på tabellen. Men KBK-treneren ønsket ikke svare på om han er rett mann til å snu det hele.

KBK-treneren etter ny nedtur: – Christian Michelsen er ingen fredet mann

Etter å ha levert sesongens beste omgang mot Lillestrøm søndag, endte det likevel med nok et tap for Kristiansund, som for tiden står med èn fot godt plantet i OBOS-ligaen neste år.
Etter kampen var det en rakrygget KBK-trener som snakket med Discovery om situasjonen klubben står i for tiden.
– Det er ingen som ønsker det her. Vi skulle gjerne vært en annen plass, sier Michelsen.
For med kun ett poeng på ti kamper begynner spørsmålene om trenerjobben å stilles.
– Er du rett mann til å lede KBK?
– Det er ikke jeg riktig mann til å svare på. Men vi er et trenerteam som jobber dag og natt for å snu det her, og gi oss den gode opplevelsen. Er ikke det godt nok, så er det andre som må vurder det, sier Michelsen før han fortsetter:
– Christian Michelsen er ingen fredet mann. Jeg gjør så godt jeg kan, trenerteamet og spillerne gjør så godt de kan, men så er det naturlig at det snakkes.

– Noen må dra i nødbremsen

Til tross for at Michelsen skjønner at spørsmålene stilles, virker spillerne å fortsatt ha tro på jobben som gjøres på feltet i Kristiansund.
– Absolutt, det har alle sammen, svarer Andreas Hopmark og Max Williamsen samstemte.
Også Discoverys ekspert, Christian Gauseth, tror at Michelsen og co kan snu skuten. Men ekspertene mener at det virkelig begynner å brenne under føttene på klubbens eksistens på øverste nivå.
– Jeg går ikke med på at dette er over. Det stupet nærmer seg , ja. Men hvis de tar hengekampene mot Sandefjord og Tromsø, så er de oppe på syv poeng. Vålerenga på kvalik ligger på 11 poeng, sa Gauseth i Fotballrunden søndag.
– Det blir litt hvis hvis, men vi er nå der vi er. At det her skal være over, nei. Stupet nærmer seg, og noen trenger å dra i nødbremsen, og det er kvikt., avslutter eksperten.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame