Populære sporter
All sport
Vis alt

Sarpsborg 08-stjerneskudd på vei til belgisk toppklubb for rekordsum

Jonas Moen Rye

Oppdatert 30/07/2017 klokken 16:21 GMT+2

Krépin Diatta kan ha spilt sin siste kamp for Sarpsborg 08.

Sarpsborg 08s Erton Fejzullahu (t.h) og Krepin Diatta (øverst) feirer utligningen til 1-1 under eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg 08 og Tromsø på Sarpsborg stadion

Foto: Scanpix

Sarpsborg 08s Krépin Diatta kan ha spilt sin siste Eliterserie-kamp.
18-åringen satt på tribunen da lagkameratene spilte treningskamp mot Lillestrøm lørdag. Det satte nok en gang fart på ryktene om at en overgang for den høyt verdsatte midtbanespilleren er nært forestående.
Samme dag skrev Sarpsborg Arbeiderblad på sine nettsider det har blitt nye bevegelser rundt Diatta og at en overgang nærmer seg.
Etter det Eurosport får erfarer er senegaleseren i ferd med å signere for Club Brugge. Østfold-klubben skal ha akseptert et bud fra den belgiske toppklubben og spilleren skal være i Belgia for å forhandle frem sine personlige betingelser.
– Det har jeg ingen kommentar til, sier Sarpsborg 08s Thomas Berntsen da han blir konfrontert med Eurosports opplysninger.
Fredag skrev VG at en overgangssum trolig vil ligge på over 20 millioner kroner, noe som knuser klubbens forrige overgangsrekord.
– Det jeg kan si er at om vi selger Krépin, så blir han vårt desidert største salg – og vi solgte Aaron Samuel til Kina for 13 millioner kroner, sier Berntsen.
Daglig leder Espen Engebretsen bekrefter overfor Eurosport at de er i forhandlinger med en annen klubb.
– Vi er i dialog med en annen klubb og regner med det kommer en avgjørelse snart, sier han.
Diatta kom til Sarpsborg 08 før sesongen, og har spilt 9 Eliteserie-kamper for klubben som ligger på andreplass når Eliteserie-sesongen er litt over halvspilt.
Den offensive midtbanespilleren har 9 offisielle kamper for Senegals U20-lag, og er spådd en stor fremtid på fotballbanen. Tidligere i sommer har spilleren også blitt koblet til Manchester United, men nå kan det altså se ut til at belgisk fotball blir neste stopp for 18-åringen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame