Populære sporter
All sport
Vis alt

Mer skadetrøbbel for Odd

Eirik Fure

Oppdatert 23/06/2017 klokken 18:12 GMT+2

Thomas Grøgaard er uaktuell mot Aalesund på grunn av lysketrøbbel.

Odds Thomas Grøgaard i duell med Stian Michalsen under eliteseriekampen i fotball mellom Viking og Odd på Viking stadion.

Foto: Scanpix

Dag-Eilev Fagermo ser virkelig ut til å ha funnet oppskriften på hvordan man tetter igjen bakover. Til tross for at Odd ikke har scoret mål de tre siste kampene i Eliteserien, får trøsten være at man heller ikke har plukket ut baller fra eget nett de siste 270 minuttene. Noe av grunnen til det skyldes Thomas Grøgaard. 23-åringen har vært involvert i samtlige kamper for laget fra Skien, men må se søndagens kamp mot Aalesund hjemme i stua.
– Det er kjørt. Jeg skal ikke spille, bekrefter han til Eurosport.no.
– Jeg sliter med lysken. Jeg har vært litt stiv og øm, forklarer Grøgaard.
Endringer på ditt Eliteserien Fantasy-lag? Se dine utvalgte her.
Odd-backen mener at problemene ikke oppstod i en spesiell situasjon, men at det er noe som har kommet over tid og at det er snakk om en overbelastning. Fredag ettermiddag tok han MR-bilde, så klubben avventer svar og er usikker på hvor langt unna han er å være tilbake på banen.
– Det er vanskelig å si. Jeg har tatt det rolig en hel uke uten at det har blitt bedre. Jeg håper det blir kortvarig, men det er vanskelig, innrømmer han.

Tror på jubel hjemme i sofaen

23-åringen har scoret ett mål og bidratt med to målgivende denne sesongen, men er først og fremst mest fornøyd med det defensive.
– Jeg synes det har gått ganske bra. Jeg skulle selvfølgelig gjerne ha scoret flere mål for laget. Vi har vært veldig solide defensivt og har hevet oss veldig, sier han.
Inn på laget kommer trolig Joakim Våge Nilsen. TA, som også har omtalt Grøgaards skade, tror Steffen Hagen er på benken etter å ha slitt med en strekk, og tviler på at han starter.
– Jeg har veldig tro på seier. Vi spiller rundt både Brann og Sogndal til tider uten å klare å score de siste kampene. Vi må bare være nøyaktig i den siste tredjedelen, sier han.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame