Populære sporter
All sport
Vis alt

Godt skadenytt for Moldes gladiator

Mikael Harstad Groven

Oppdatert 02/05/2017 klokken 12:19 GMT+2

Babacar Sarrs skade så verre ut enn den viste seg å være.

Babacar Sarr

Foto: Scanpix

Det var veldig dramatisk på Komplett Arena da Babacar Sarr gikk ned i en duell med Flamur Kastrati seks minutter ut i andre omgang av kampen mellom Sandefjord og Molde søndag.
Moldes midtbanekjempe måtte ha øyeblikkelig hjelp da albuen gikk ut av ledd, noe som er svært smertefullt. MFK fryktet et langvarig skadeavbrekk, men tirsdag morgen kunne medisinsk ansvarlig i Molde FK, Rune Roksvåg, servere gode nyheter.
(saken fortsetter under videovinduet)
– Testene og bildene viser at det ikke er noen skade å finne. Det vi gjør nå er å imobilisere albueleddet i to uker og ta det derfra, så er Babacar forhåpentligvis klar til krig igjen om 14 dager, sier Roksvåg til Eurosport.no.
Roksvåg innrømmer at senegaleseren har vært heldig:
– Det har egentlig gått så bra som den kunne når en albue går ut av ledd, så han har hatt flaks oppi det hele. Det var en skikkelig trøkk der han lander uheldig og det ser jo veldig ekkelt ut. Det er vondt der og da, men det gikk vel mellom 30 sekunder og ett minutt fra det skjedde til Sandefjords lege og jeg fikk albuen på plass igjen.
En annen midtbanespiller, Petter Strand, måtte også forlate Komplett Arena med skade. For ham er prognosene litt mer uklare.
– Han har fått seg en uheldig strekk på baksiden av låret. Det er litt tidlig å si nøyaktig hvor lenge han er ute. Prognosen er vanligvis 3-6 uker, men vi må ta det litt dag for dag. Petter føler seg allerede bedre i dag enn han gjorde i går, avslutter Roksvåg.
MFKs Amidou Diop fikk seg også en smell i Vestfold, men det skal ikke være snakk om noe alvorlig.
picture

Vanvittig overtidsdrama da Sandefjord tok poeng mot Molde

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame