Populære sporter
All sport
Vis alt

Solberg klatret på listen: – En av de sykeste dagene jeg har hatt i rally

Carl Henning Biørnstad

Publisert 25/06/2022 klokken 22:08 GMT+2

Oliver Solberg sparte ikke på superlativene etter lørdagens rally i Kenya.

Oliver Solberg

Foto: Getty Images

Oliver Solberg har de siste dagene kjempet seg gjennom svært utfordrende forhold på grusen i Kenya. Lørdagens løpsdag beskriver den norsksvenske føreren som en av de «sykeste dagene» i karrieren.
– I dag var en av de sykeste dagene på rallybanen i mitt liv, men med seks nye runder i morgen er jeg sikker på at det kommer flere overraskelser og utfordringer i tiden som kommer, skriver han på Twitter.
Solberg er en aktiv Twitter-bruker, og deler ofte hyppige oppdateringer fra VM. Lørdagen i Kenya er intet unntak, der følgerne har fått se både videoer og bilder fra den svært spesielle VM-løypa.
20-åringen hadde store utfordringer med sikten under dagens fartsprøver, der det sprutet både jord og vann opp på frontruta.
Men til tross for problemene som oppstod, klatret Solberg fra 7. plass til 6. plass på sammenlagtlisten. Hyundai-føreren ligger nå 12.19 minutter bak leder Kalle Rovanperä, og 1.19 minutter opp til nestemann på listen – lagkompis Thierry Neuville.
Grytidlig søndag morgen er det duket for den siste dagen i Rally Kenya. 14. fartsprøve starter allerede fra klokken 05:00, og sendingen på discovery+ holder stand helt til klokken passerer 14:45.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame