Discovery og Eurosport Norge har sikret seg rettighetene til den spanske Copa del Rey-finalen lørdag 25. mai. Det er dermed duket for en real super-helg på Eurosport Norge, som starter med lokaloppgjør og derbylørdag i Eliteserien og fortsetter med cupfinale fra Spania på en og samme kveld.
– Lørdag blir en festaften på Eurosport Norge. Først er det derbylørdag i Eliteserien når Vålerenga tar imot Lillestrøm fra klokken 17.30. Deretter blir det spansk cupfinale mellom Barcelona og Valencia fra 20.45. Alt direkte på Eurosport Norge, sier fungerende sportsdirektør i Eurosport, Morten Johannessen.
Vi informerer
Warner Bros. Discovery Sport inngår samarbeid med metaversselskapet
26/10/2022 KLOKKEN 14:26

Barcelona favoritter

Barcelona og Lionel Messi er i sin sjette cupfinale på rad. De møter Valencia på Benito Villamarin stadion i Sevilla, der de kan sikre klubbens 31. cupmesterskap. Det er Asbjørn Myhre som skal kommentere kampen.
– Jeg anser Barcelona som favoritter, men det blir kanskje jevnere enn det mange tror. Begge seriekampene i år har endt med uavgjort, og Barcelona stiller uten Luis Suarez og er noe svekket sammenlignet med det som regnes som deres beste startellever. Men har man Lionel Messi på laget, så må man nesten innfinne seg med å alltid være favoritt, sier fotballkommentator på Eurosport, Asbjørn Myhre.

Super helg

Fotballhelgen er på ingen måte over etter at lørdagens storoppgjør er ferdigspilt. Søndag er det klart for nok en norsk fotballklassiker, når Rosenborg reiser til Bergen for å møte Brann.
– Vi avslutter en fantastisk fotballhelg på TVNorge med storoppgjøret Brann – Rosenborg fra klokken 20.00 på søndag. Det er bare å glede seg til en fullspekka helg med fotball, avslutter fungerende sportsdirektør i Eurosport, Morten Johannessen.
Vi informerer
Gladnyhet til norske triathlonfans: Warner Bros Discovery med eksklusivt samarbeid
15/07/2022 KLOKKEN 17:17
Vi informerer
Discovery+ viser golfturnering med Tom Brady
19/05/2022 KLOKKEN 08:57