Eurosport

Jørgen Klem blir Eurosport-kommentator

Jørgen Klem blir Eurosport-kommentator

01/03/2017 21:53Oppdatert 17/03/2017 21:54

Nok en brikke er på plass i puslespillet før Eliteserien sparkes i gang 1. april. Jørgen Klem går til Eurosport og Discovery, og vil få en viktig rolle når mediehuset tar fatt på sin første sesong med rettigheter på både Eliteserien og OBOS-ligaen.

40-åringen er en kjent stemme for både hockey- og fotballfans i Norge. Nå gleder han seg til å komme i gang i sin nye jobb.

– Dette var en mulighet det var umulig å takke nei til. Jeg vil takke TV 2 for noen fine år, men nå rettes fokuset mitt spesielt frem mot Eliteserien-start. Eurosport har rettigheter innenfor alle mine favorittidretter, så dette blir garantert bra, sier Jørgen Klem.

Jørgen Klem kommer fra TV 2 der han har opparbeidet seg bred erfaring som kommentator. Han har kommentert både Eliteserien, OBOS-ligaen, flere sesonger med Championship og Premier League, samt både Sotsji- og Rio-OL. I tillegg har han blant annet vært fast hockey-kommentator for kanalen.

Nå venter nye utfordringer i Discovery Networks, som sitter på rettighetene til de to øverste divisjonene i norsk herrefotball de neste seks sesongene.

– Et av de viktigste kompetansefeltene vi ser etter i våre kommentatorer er at de kan kommentere mer enn én idrett. Det kan Jørgen. Eliteserien starter på våre kanaler om knappe halvannen måned, men vi sitter også på rettighetene til årets hockey-VM og de neste fire OL fra og med 2018. Så Jørgen skal få mer enn nok å gjøre her hos oss i årene fremover. Vi er glade for å få på plass en så dyktig, allsidig og ikke minst veldig hyggelig fyr, sier Jan-Erik Aalbu, sportsdirektør i Eurosport og Discovery Networks.

Jørgen Klem kommer blant annet til å kommentere den engelske Championship-ligaen på Eurosport Norge, og hans debut på ny kanal kommer allerede tirsdag 28. februar, når Brighton tar imot Newcastle.

0
0