Populære sporter
All sport
Vis alt

Kritiserer Wimbledon: – Har nærmest ikke et privatliv

Eurosport
AvEurosport

Publisert 14/07/2023 klokken 08:57 GMT+2

Novak Djokovic irriterer seg over at han ikke får teste ut ting i fred under Wimbledon-turneringen. Alle kan se hva han gjør på treningsfeltet.

Novak Djokovic.

Foto: Getty Images

Man må ikke ha billett til centercourten for å se de største tennisstjernene på Wimbledon-anlegget i London. Som vanlig tilskuer kan man gå forbi treningsbanene og se blant andre Djokovic øve på lure triks. Det misliker serberen.
– Vi har nærmest ikke et privatliv, og det skulle jeg gjerne ha hatt innimellom. Det ville gitt meg muligheten til å prøve et eller annet på trening, og jeg ville også vært i stand til å kommunisere litt tydeligere med teamet mitt, sier Djokovic i forkant av semifinalen mot italieneren Jannik Sinner.
– Man slapper aldri helt av, for man blir alltid observert. Alle ser deg over skulderen for å se hva som foregår og hva man arbeider med, legger han til.
Temaet er blitt slått opp stort i serbiske medier. Der har det florert historier om at faren til verdensener Carlos Alcaraz har filmet Djokovics treninger med mobiltelefonen. Alcaraz har ikke avvist saken.
– Det er kanskje riktig. Min far er en stor tennisfan. Jeg tror han kommer klokken 11 og går hjem klokken 22. Han ser alle kamper og treninger, sier spanjolen.
Han møter Djokovic i Wimbledon-finalen søndag om begge tar seg videre fra fredagens kamper. Alcaraz møter Daniil Medvedev i semifinalen.
(©NTB)
Sett denne?
picture

Sjekk denne: Publikummer fikk seg en overraskelse

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame