Populære sporter
All sport
Vis alt

Alcaraz klar for sin første Wimbledon-finale: – Kan ærlig talt ikke tro det

Joakim Opphus

Oppdatert 14/07/2023 klokken 20:07 GMT+2

Carlos Alcaraz hadde får problemer med å ta seg forbi Daniil Medvedev i semifinalen i Wimbledon og sikre sin første finale i Grand Slam-turneringen på gress.

Sikret finale-billetten etter ellevill matchball

  • Følg finalen i Wimbledon mellom Novak Djokovic og Carlos Alcaraz søndag fra. kl. 14.45 på MAX, discovery+ og Eurosport.no
Carlos Alcaraz - Daniil Medvedvev (6-3, 6-3, 6-3)
Spanjolen vant kampen i strake sett og dermed er det duket for en drømmefinale når Novak Djokovic står på motsatt banehalvdel søndag.
– Dette er en drøm for meg å kunne spille en finale her i Wimbledon, jeg kan ærlig talt ikke tro det, sier Alcaraz i seiersintervjuet.
Discoverys kommentator lot seg imponere stort over unggutten på gresset på Centre Court.
– For en match du leverer Carlos Alcaraz! utbrøt discoverykommentator Svein-Espen Lindås Olsen da seieren var i boks.
– Jeg tror dette Wimbledon-publikummet har fått en ny kjæledegge og favoritt. For en gresstennis han leverer, fortsatte han.
Alcaraz har vunnet 13 strake kamper på gress og totalt denne sesongen har han bare tapt fire ganger.
En av de tapene var mot Djokovic i Roland Garros for en drøy måned siden. Da måtte verdenseneren trekke seg med en skade, nå kan han får sin revansj på gresset i London.
– Alle vet hvilken legende han er. Det kommer til å bli veldig, veldig vanskelig. Men jeg kommer til å kjempe. Jeg skal tro på meg selv. Jeg så at han har vært uslåelig på denne banen siden 2013. Det kommer til å bli en tøff utfordring, sier Alcaraz.
Djokovic har som Alcaraz sier ikke tapt en kamp på Centre Court i Wimbledon på ti år. Han står med 45 strake seire på hovedbanen i turneringen. Da tapte serberen i strake sett for Andy Murray i finalen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame