Populære sporter
All sport
Vis alt

Exit for Eikeri i singlekvalifseringen til Wimbledon

Even Lübeck

Oppdatert 22/06/2022 klokken 20:09 GMT+2

Ulrikke Eikeri fikk det tøft i Wimbledon-kvalifiseringskampen mot Rebecca Sramkova. Hun tapte etter tre sett og er med det ute av singleturneringen.

Ulrikke Eikeri

Foto: Getty Images

  • Se Casper Ruud og alle verdensstjernene under Wimbledon på discovery+
Ulrikke Eikeri - Rebecca Sramkova 2-1 (6-3, 3-6, 6-4)
Eikeri tapte 3-6, 6-3, 4-6 for Sramkova fra Slovakia. Kampen var over etter to timer og 15 minutter.
Nordmannen åpnet sterkt og brøt motstanderen på 2-2 i det første settet. Dessverre for Eikeri ble hun brutt umiddelbart tilbake, som gjorde at det sto 3-3 etter de første seks gamene. På 4-3 til Sramkova ledet Eikeri 40-0, men klarte å tape gamet slik at slovakeren kunne gå opp til 5-3. Og da hun beholdt egen serve i gamet etter, ble det settseier 6-3 og 1-0 til Sramkova.
Eikeri slo tilbake i det andre settet og gikk opp til 3-1 etter å ha holdt egen serve i de to første gamene, før hun brøt Sramkova i det fjerde gamet. Eikeri spilte solid og holdt egen serve resten av settet, som gjorde at hun utlignet til 1-1 etter å ha vunnet det andre settet 6-3. Dermed var det duket for et tredje og avgjørende sett.
På 2-2 i det tredje settet fikk Eikeri to breakballer, men skuslet bort begge. Deretter holdt spillerne egen serve til 4-4, før Sramkova servet seg til 5-4. Og da slovakeren brøt Eikeri i det tiende gamet, ble det settseier 2-1 til Sramkova etter 6-4 i tredje sett.
Dersom Eikeri hadde vunnet mandagens kvalifiseringskamp, hadde hun stått overfor to potensielle kamper til for å kvalifisere seg inn til første runde av den prestisjefulle turneringen.
Eikeris klart største styrke ligger i double. Hun kom til finalen i mixed double i Roland-Garros i starten av juni, da hun tapte 5-7, 2-6 med makker Joran Vliegen mot favorittene Ena Shibahara og Wesley Koolhof.
I Wimbledon skal hun skal spille med australske Astra Sharma i doubleturneringen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame