Populære sporter
All sport
Vis alt

Dansk tennisyndling kaster klærne: – Må omfavne det jeg har

Jonas Moen Rye

Oppdatert 06/07/2017 klokken 13:09 GMT+2

Caroline Wozniacki er en av idrettsprofilene som dukker opp i ESPN Body Issue 2017 som ser butikkhyllene fredag.

Caroline Wozniacki

Foto: Twitter

Caroline Wozniacki (26) har nok en gang bestemt seg for å kaste klærene. Denne gangen er det for ESPNs Body Issue 2017 – og denne gangen tar den tidligere verdenseneren det helt ut.
Ikke et eneste klesplagg er å spore på den danske tennisyndlingen i magasinet som ser butikkhyllene fredag 7. juli.
  • Se Wozniacki i andre runde i Wimbledon på Eurosport Player og Eurosport Norge torsdag kl. 18!
– Jeg kan ikke bruke tid på å la meg stresse av det jeg ikke har, jeg må bare omfavne det jeg har. Det er veldig i tiden å ha kurver og se sunn ut nå. Jeg ser ikke ut som en supermodell på catwalken, men det er helt greit for jeg ser bra ut på min måte, sa tennisstjernen da det ble kjent at hun var en at navnene som stiller opp.
(Saken fortsetter under bildet)
Wozniacki føyer seg dermed inn en rekke med profilerte idrettsutøvere som har valgt å gjøre det samme de siste årene. I 2012 gjorde vår egen Suzann Pettersen det samme for det amerikanske magasinet som kommer ut en gang i året.
26-åringen har i tillegg til sine krumspring utenfor centre courten, også fått mye oppmerksomhet for sin Grand Slam-forbannelse. Til tross for å ha vært rangert som verdens beste tennissspiller i 2010 og 2011, har dansken aldri vunnet en Grand Slam-tittel.
I årets Wimbledon-turnering tok Wozniacki seg greit forbi første runde i Wimbledon på bekostning av Tímea Babos. I andre runde venter bulgarske Tsvetana Pironkova, som tok seg helt til semifinalen i samme turnering i 2010. Duellantene møttes sist i oktober 2012, hvor Wozniacki vant i to strake set 6-4, 6-1.
Andrerunde-oppgjøret mellom Wozniacki og Pironkova ser du på Eurosport Player og Eurosport Norge torsdag kl. 18!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame