Populære sporter
All sport
Vis alt

Ruud og makkeren ute av Wimbledon: – Fortjent seier

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 02/07/2022 klokken 18:42 GMT+2

Casper Ruud og makkeren William Blumberg hadde alle muligheter til å bryte i det siste settet, men maktet ikke å sette inn det avgjørende støtet. Dermed er duoen ute av double-turneringen i Wimbledon.

Dette sier Ruud etter Wimbledon: – Jeg har gjort fremskritt på gress

Lloyd Glasspool/Harri Heliovaara - William Blumberg/Casper Ruud 3-2 (6-1, 3-6, 6-3, 3-6, 6-4)
Casper Ruud og makker William Blumberg tok seg videre etter et glimrende comeback fredag, og allerede dagen etter var det duket for ny kamp mot et nytt par på gresset i Wimbledon.
Hjemmehåpet Lloyd Glasspool og finne Harri Heliovaara var duoen på motsatt side av nettet. Sistnevnte er rangert som nummer 32 på double-rankingen, mens Glasspool ligger som nummer 43.
Firerbanden fulgte hverandre tett gjennom store deler av kampen, til tross for at det første settet ble enveiskjøring fra det britiskfinske paret. Ruud og Blumberg slo derimot tilbake i det andre settet, før de igjen kom til kort i det tredje.
Det ble dermed tidlig klart at dette kom til å gå til en femsetter, og etter godt over to timer spilt kunne det se ut til at «bortelaget» omsider maktet å bryte i det siste og avgjørende settet, men til tross for en 40-0-ledelse maktet ikke Blumberg/Ruud å ta det avgjørende gamet.
De måtte derimot unngå å bli brutt i det siste og avgjørende gamet på stillingen 5-4. Men det maktet ikke vår duo, og det ble til slutt amerikansk og finsk jubel på det engelske gresset. Dermed er Casper Ruud og makker William Blumberg ute av double-turneringen i Wimbledon.
– Sett under ett er ikke dette et urettferdig resultat. Double-spesialistene trakk det lengste strået. Fortjent seier, understrekte kommentator Ola Bentzen like etter kampslutt.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame