Populære sporter
All sport
Vis alt

Umiddelbar exit for Rune – ute av US Open etter første kamp: – Rystende

Kristian Hennie

Oppdatert 28/08/2023 klokken 21:54 GMT+2

Holger Rune fikk det tøft i første kamp i storturneringen.

Her ryker Rune ut av US Open

Roberto Carballes Baena – Holger Rune 3-1
Det danske stjerneskuddet fikk det svært tøft i første runde av US Open, da han møtte spanske Roberto Carballes Baena til dyst på hardcourten i New York.
Den spanske 30-åringen viste klasse da han brøt Rune ved to anledninger i første sett, og vant med sifrene 6-3. Rune svarte derimot i sett to, etter å ha brutt spanjolen to ganger og kunne utlikne matchen til 1-1.
Men den danske verdensstjernen skulle få det tøft i kampens tredje sett. Spillerne fulgte hverandre tett lenge, før Baena viste styrke da han brøt dansken til 3-1. Det bruddet ble også avgjørende for gamet, og spanjolen gikk til slutt seirende ut med sifrene 6-3.
Dermed måtte det danske stjerneskuddet vinne i fjerde sett, men det maktet han ikke å gjøre. Baena brøt Rune to ganger og vant det avgjørende settet med 6-2.
– Der er det over. En elendig sensommer i Nord-Amerika for Holger Rune, sa Discoverys danske kommentator etter at exiten var et faktum.
Danske BT oppsummerer mandagens kamp mot Baena som følger: «Rystende, vi er sjokk», heter det på forsiden av avisen.
Den danske 20-åringen har ikke hatt den beste oppladningen til US Open. Rune har nemlig slitt med en skade i ryggen siden Wimbledon-turneringen tidligere i sommer. Senest under Masters 1000-turneringen i Cincinnati, måtte 20-åringen trekke seg allerede i andre runde. grunnet plager i ryggpartiet.
I forkant av storturneringen i New York kom Runes mor og manager, Aneke, med en oppdatering på skadesituasjonen til sønnen.
– Nå er vi klokere på hva som forårsaker smertene, og hvordan vi kan unngå dem. Dette er alfa og omega, sa hun til Ekstrabladet, før hun senere bekreftet at «alt er bra» til Discovery.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame