Populære sporter
All sport
Vis alt

Dette blir Ruuds neste motstander i Paris

Håkon Brandsnes

Oppdatert 03/11/2021 klokken 21:07 GMT+1

Casper Ruud møter amerikaneren Marcos Giron (28) i den tredje runden i Paris Masters.

Marcos Giron

Foto: Getty Images

Marcos Giron - Diego Schwartzman 7-6, 7-6
Dermed blir det ikke noe revansj for Ruud mot Schwartzman med det første. Det var den lille argentineren som slo ut nordmannen i Indian Wells tidligere i høst, men onsdag kveld røk Schwartzman på en tidlig exit i Paris.
Schwartzman kom riktignok best i gang i kampen mot Giron. Han brøt amerikaneren umiddelbart og tok en 2-0-ledelse i åpningssettet.
  • Følg Casper Ruud mot Marcos Giron torsdag ca. kl. 19.30 på discovery+ og Eurosport.no
Giron kom imidlertid tilbake og tok settet til tiebreak. Der var han klart best.
Også i det andre settet måtte spillerne ut i tiebreak. Schwartzman var bedre med denne gangen, men måtte igjen bukke under.
Giron er rangert som nummer 57 i verden. Kampen spilles torsdag.
Se høydepunktene fra Ruuds kamp her.
picture

Se høydepunktene: Ruud trøblet i starten, så knuste han motstanderen

– Det blir en tøff kamp uansett hvem det blir. Schwartzman kjenner jeg godt. Vi har spilt mot hverandre tre ganger i år og mange ganger før. Giron kjenner jeg ikke like godt til, men jeg vet at han har hatt et par gode år nå og brutt seg inn i topp 100. Jeg har fulgt med på han i noen turneringer, for han har imponert og slått gode spillere. De spiller ganske likt. De er gode grunnlinje-spillere og raske til beins. Jeg må nok forberede meg på noen tøffe og lange vekslinger uansett hvem det blir, sa Ruud til Discovery før kampen.
Selv sikret nordmannen avansement til den tredje runden etter at han slo Alexander Bublik natt til onsdag. Etter en trøblete start, gikk han til slutt komfortabelt videre med sifrene 6-4, 6-0.
– Det var en tøff match. Bublik er en spiller som kan slå de villeste slag, men også noen feil for mye. Man vet ikke helt hva som kommer fra racketen hans, og det er vanskelig å få rytme i en sånn match, sa Ruud om kampen.
Ruud kjemper i disse dager om å få en plass i ATP-sluttspillet. Tidligere i dag tapte Jannik Sinner, kanskje nordmannens argeste konkurrent i jakten på en billett, i den andre runden i Paris. Dermed skal det mye til for at italieneren tar en plass foran Ruud.
Se hele intervjuet med Ruud her.
picture

Ruud analyserer egen fremgang: – Prøver å spille mer offensivt

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame