Populære sporter
All sport
Vis alt

Verdenseneren trekker seg fra French Open

Eurosport
AvEurosport

Publisert 08/09/2020 klokken 06:16 GMT+2

Regjerende mester Ashleigh Barty stiller ikke opp i den prestisjetunge French Open når Grand Slam-turneringen starter 21. september.

Ashleigh Barty niet aanwezig op de US Open 2020

Foto: Getty Images

Smittefrykt gjorde at Barty droppet US Open, som for tiden spilles i New York, og frykten for koronaviruset er også grunnen til at hun trekker seg fra årets French Open.
Den australske tennisstjernen vant sin første Grand Slam i Roland-Garros, også kjent som French Open, i fjor. Hun sier det var en vanskelig avgjørelse, men at helsen til hennes familie og team er førsteprioritet.
– Fjorårets French Open var den mest unike turneringen i min karriere, så dette er ikke en enkel avgjørelse, sier hun i et innlegg på Instagram.
– Det er to grunner til avgjørelsen. For det første er det en helserisiko som fortsatt eksisterer med covid-19. Den andre grunnen er forberedelsene, som ikke har vært ideelle fordi treneren min ikke har kunnet trene meg på grunn av stengte delstatsgrenser i Australia, skriver hun videre.
I slutten av juli kunngjorde Barty at hun droppet US Open og lovet samtidig et snarlig svar om French Open, som begynner 27. september.
–Jeg ser nå fram til en lang forsesong og sommer i Australia, sier Barty.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame