Populære sporter
All sport
Vis alt

Rundet 900 seiere i ATP-touren – nå møter han kameraten

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 05/06/2018 klokken 10:44 GMT+2

Tennisstjernen Rafael Nadal fylte søndag 32 år, men er fortsatt like sulten på suksess som før. Mandag tok han sin seier nummer 900 i ATP-touren.

Rafael Nadal

Foto: Scanpix

Verdenseneren hadde bursdag søndag og innledet tilværelsen som 32-åring med å slå tyske Maximilian Marterer 6-3, 6-2, 7–6 mandag. Det tok spanjolen til kvartfinalen i Roland-Garros, en turnering han har vunnet ikke mindre enn ti ganger tidligere.
Selv om det er 15 år siden Nadal deltok i den prestisjetunge turneringen for første gang, føler han ikke at alderen trykker.
– Jeg føler meg ikke gammel. Men jeg er 32 år, og jeg har vært her siden 2003, så det har vært en lang reise, sier spanjolen.
I kvartfinalen skal Nadal møte 11.-seedede Diego Schwartzman fra Argentina, et møte verdenseneren ser fram imot.
– Det blir fint å se han i kvartfinalen, for han er en god venn. Han er hardtarbeidende, og jeg er glad for å se han lykkes, sa Nadal.
Den spanske gruskongen har nå vunnet 37 sett på rad, og nærmer seg Björn Borgs rekord på 41 strake settseirer på rødgrusen i Paris.
Nadal har siden 2005 vunnet Roland-Garros hvert eneste år, med unntak av 2009 (Roger Federer), 2015 (Stan Wawrinka) og 2016 (Novak Djokovic). Nå er han på god vei mot en ny triumf.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame