Björn Borgs sønn med sjokkseier – slo ut eldstebror Ymer i Båstad

Publisert 18/07/2023 klokken 15:23 GMT+2

Björn Borgs sønn, Leo, vant sin første seniorkamp på ATP-touren da han møtte landsmann Elias Ymer i Båstad tirsdag ettermiddag.

Bjørn Borgs sin sønn Leo Borg

Tennislegendens sønn sikret seieren med settsifrene 7-6 (7-5), 6-3. Turneringen er en såkalt 250-turnering, som er de lavest rangerte turneringene i ATP.
Borg er rangert som nummer 437 i verdens, mens Ymer ligger på 166.-plass på listen.
ATP-kampen var Borgs tredje i karrieren. Han hadde fra før møtt Amerikanske Tommy Paul ved to anledninger (2021 og 2022) i Stockholm, hvor han gikk tapende ut av begge oppgjørene.
I neste runde møter Borg vinneren av det helargentinske oppgjøret mellom Sebastian Baez og Federico Coria.
Pappa Björn regnes som en av de største tennisspillerne i historien med totalt 66 ATP-titler, hvor elleve av dem er Grand Slam-triumfer.
Casper Ruud skal også delta i grusturneringen denne uken. Nordmannen har «bye» i første runde, og møter vinneren av argentinske Juan Manuel Cerundolo og russiske Alexander Shevchenko i den andre runden av turneringen.