Spanjolen står med 19 seire i Grand Slam-turneringen, én mindre enn Federer (38) som topper listen. Djokovic (32) har vunnet 16 ganger.
Hvem som blir stående som den største i historiebøkene er stadig et tema, men det virker ikke som Nadal er like opptatt av det som omstendighetene.
– Jeg ønsker å bli den som har flest titler, men jeg er ikke besatt av det. Jeg forsøker å gjøre det på min måte så jeg kan spille så lenge som mulig. Realistiske ambisjoner er bra, overdrevne er dårlig, som alt annet i livet, sier Nadal i et intervju med Diario de Mallorca.
Wimbledon
Felix Auger-Aliassime - Maxime Cressy - Wimbledon høydepunkter
9 TIMER SIDEN
Han sier videre:
– Jeg ser på det som at jeg er heldig stilt. Om de andre ender på flere titler er det fordi de har vært bedre. Du kan ikke bli frustrert bare fordi naboen har et større hus eller bedre mobiltelefon. Jeg er fornøyd med at jeg har oppnådd det jeg har gjort, sier 33-åringen.
Spanjolen har vunnet alle de fire Grand Slam-turneringene (Australian Open, Roland-Garros, Wimbledon og US Open). Det er riktignok på grusen i Paris han har vært mest dominerende. Der har Nadal vunnet hele tolv ganger. I september tok han sin foreløpig siste Grand Slam-tittel da han vant US Open.
(©NTB)
Wimbledon
Vrien motstander venter Ruud: – Veldig, veldig tøff andre runde
9 TIMER SIDEN
Wimbledon
Rasende Kyrgios videre i Wimbledon – kalte dommeren en tyster
9 TIMER SIDEN