Populære sporter
All sport
Vis alt

Ny turnering glipper for Nadal: – Ikke gått som forventet

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 20/04/2023 klokken 11:38 GMT+2

Rafael Nadal fortsetter å slite på skadefronten. Nå bekrefter han at Madrid Open også ryker.

Rafael Nadal.

Foto: Getty Images

Rafael Nadal har ikke spilt en turnering siden Australian Open tilbake i januar. Da pådro den spanske legenden seg en skade i Psoas-muskelen.
Opprinnelig skal skadeperioden være på seks til åtte uker, men nå har det gått 14 uker uten at Nadal er tilbake.
Nå forteller han på sosiale medier at han er i en vanskelig situasjon og at fremgangen ikke har gått som forventet. Nå glipper også en ny turnering kun én måned før Roland-Garros.
– Ukene går, og jeg hadde håpet å kunne spille i turneringer som er de viktigste i karrieren min, som Monte-Carlo, Barcelona, Madrid, Roma og Roland-Garros, men så langt har jeg gått glipp av Monte-Carlo og Barcelona. Dessverre kommer jeg heller ikke til å kunne delta i Madrid, skriver Nadal på Twitter og Instagram.

Usikkerhet

Nadal forteller videre at han ikke kan trene nok til å konkurrere i Madrid. Han tør heller ikke å komme med et estimat for når han er tilbake for fullt.
– Jeg kan ikke gi noen tidslinje, for dersom jeg visste det, ville jeg si det, men jeg vet det ikke. Dette er den nåværende situasjonen.
Den spanske veteranen sender også en spesiell hilsen til Madrid-publikum der han forklarer at han er lei seg for å ikke få muligheten til å spille i hjemlandet.

Optimistisk onkel

Onsdag kom Rafael Nadals onkel, Toni Nadal med en oppdatering på nevøen. Han har fremdeles troen på at 36-åringen vil stille med seiersmuligheter når Roland-Garros går av stabelen 28. mai.
– Han håper å reise til Roland-Garros med selvtillit og god fysikk. Enn så lenge får vi vente å se, men han har fortsatt et mål om å vinne turneringen nok en gang, sa Toni Nadal til RMC Sports podkast Bartoli Time.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame