Det forteller veteranen til det sveitsiske nyhetsbyrået SDA. Federers avskjedskamp skjer i double og spilles fredag kveld. Makkeren er ikke klar, men han har et klart ønske om hvem det bør være.
– Kanskje kan jeg spille double med Rafa. Det ville vært en kjempedrøm, sier han.
Laver Cup
Ruud tilskuer da verdenslaget vant Laver Cup for første gang: – Litt spesielt
25/09/2022 KLOKKEN 17:07
Federer og Nadal har vært venner og rivaler gjennom svært mange år. Til sammen står de med 42 singletitler i Grand Slam-sammenheng. Nadal topper lista med to triumfer mer enn Federer.
Nylig delte Federer nyheten om at han legger opp som toppspiller. Han setter strek etter å ha vært mye skadeplaget de siste sesongene. Sveitseren debuterte på ATP-touren så langt tilbake som i 1998.
Laver Cup spilles i år for femte gang i London. Lagturneringen varer fra fredag til søndag og består av et lag fra Europa mot et verdenslag. I tillegg til Federer og spanske Nadal utgjør Casper Ruud, Novak Djokovic (Serbia), Stefanos Tsitsipas (Hellas) og Andy Murray (Storbritannia) den europeiske troppen.
På verdenslaget stiller Felix Auger-Aliassime (Canada), Diego Schwartzman (Argentina), Alex de Minaur (Australia) og amerikanere Taylor Fritz, Frances Tiafoe og Jack Sock.
(©NTB)
Laver Cup
Verdenslaget skapte spenning – fortsatt uvisst om Ruud spiller søndag
25/09/2022 KLOKKEN 13:17
Laver Cup
Ruud satt opp under avslutningsdagen av Laver Cup – se fullt oppsett her
25/09/2022 KLOKKEN 08:33