Populære sporter
All sport
Vis alt

Sjokkexit for Danmarks tennisyndling: – Spiller godt mot meg hver gang

Jonas Moen Rye

Oppdatert 06/06/2017 klokken 22:16 GMT+2

Tidligere verdensener Caroline Wozniacki er ute av French Open.

Caroline Wozniacki

Foto: Getty Images

Danmarks tennisyndling Caroline Wozniacki (26) klarte nok en gang ikke å hamle opp med latviske Jeļena Ostapenko (19) i kvartfinalen i French Open.
Etter å ha vunnet det første settet 6–4, gikk Rory McIlroys eksforlovede på to strake settap 6–2, 6–2 og røk dermed ut av turneringen på grusen i Paris, i en kvartfinale som til sammen hadde over tre timers avbrudd på grunn av regn.
19 år gamle Ostapenko som er nummer 47 på WTA-rankingen, og som kom inn i turneringen useedet, er på sin side klar for sin første semifinale i en Grand Slam-turnering noensinne. Dette er faktisk den fjerde gangen på rad 19-åringen slår langt mer merritterte Wozniacki.
– Hun spiller godt mot meg hver gang. Slagene hennes er vanskelige å lese. Hun gikk etter linjene, først bommet hun, men så begynte hun å treffe, sa Wozniacki til danske Ekstra Bladet etter kampen.
I semifinalen torsdag venter sveitsiske Timea Bacsinszky – samme dag som Riga-fødte Ostapenko fyller 20 år. Bacsinszky slo ut hjemmehåpet Kristina Mladenovic med to strake 6-4-sett i sin kvartfinale.
For Wozniackis del fortsetter den evige kampen for en Grand Slam-triumf. Til tross for å ha klatret til topps på verdensrankingen i 2010, har dansken aldri vunnet en Grand Slam-turnering. Det nærmeste hun har kommet er to US Open-finaletap, et mot Kim Clijsters i 2009 og et mot Serena Williams i 2014.
– Jeg gjorde det jeg kunne, men hun slår godt og har marginene med seg. Generelt hadde vi begge problemer med å finne rytmen i den sterke vinden. Det er sikkert ting man kunne gjort annerledes, men det er alltid lett å se tilbake. Jeg har spilt noen gode kamper, men man er selvsagt ikke fornøyd når man ryker ut. Nå håper jeg på en god gressesong, slo hun fast.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame