Alexander Zverev - John Isner 7-6, 6-7 (10-5)
Alexander Zverev fulgte opp sine europeiske lagkamerater og sørget for seier slik Casper Ruud, Matteo Berrettini, Andrey Rublev og Stefanos Tsitsipas gjorde før han.
Følg Laver Cup
Ruud avsluttet Laver Cup med bøtteløfting og showkamp
26/09/2021 KLOKKEN 20:22
Men John Isner ga Zverev meget tøff kamp om seieren i Boston lørdag kveld. Den høyreiste amerikaneren kjempet heltemodig, servet godt og var med i kampen hele veien. I første sett ble det tiebreak, hvor Zverev trakk det lengste strået.
Og i andre sett fikk vi en reprise. Isner forsvarte egen serve og holdt stand mot verdensfireren. Denne gangen var det dog den 22.-rankede amerikaneren som sikret seier i tiebreaket etter en rå avslutning.
Sett denne?

Se høydepunktene: Tsitsipas-Kyrgios

Federer eller laget?

Duellantene måtte til slutt ut i et avgjørende tiebreak. Der viste Zverev styrke og utholdenhet, og skaffet seg hele fire matchballer. Allerede på den første satt den, og Zverev kunne knytte neven.
– I dette formatet er nok John den tøffeste man kan møte. Han er den beste serveren. Han skyter veldig hardt. Jeg må være ærlig, jeg gjør en veldig god kamp i dag. Jeg er glad for å øke ledelsen for Europa, sa Zverev etter kampen.
Det er ikke første gang de to havner i en jevn duell.
– Vi kunne like godt droppet tre sett og gått rett på tiebreak, lo Zverev, som også fleipet litt om beskjedene han fikk fra sidelinjen underveis.
– Laget ba meg trekke tilbake på returene, men så satt Roger (Federer) der og sa at jeg skulle tre fram på returene. Så jeg visste ikke hvem jeg skulle høre på. Åtte mann på benken, eller 20 Grand Slams der borte?

Øker ledelsen

Verdenslaget har kun vunnet den ene doublekampen som ble spilt fredag kveld. Dermed øker Europa ledelsen til 7-1.
Senere natt til søndag spiller Daniil Medvedev mot Denis Shapovalov, før dag to av Laver Cup avsluttes med doublekampen mellom Rublev/Tsitsipas og Isner/Kyrgios.
Sett denne?

Se høydepunktene: Ruud storspilte mot Opelka

Følg Laver Cup
Briljerer med trikseferdigheter: – Ikke oppkalt etter Maradona uten grunn
26/09/2021 KLOKKEN 20:04
Følg Laver Cup
Her får de pokalen av legenden
26/09/2021 KLOKKEN 18:49