Ruud/Kecmanovic - Peers/Venus 1-2 (6-4, 3-6, 2-6).
Dagen etter at Casper Ruud tok seg videre til tredje runde etter en femsetter i Roland-Garros, maktet han ikke å avansere til andre runde i double sammen med den serbiske makkeren Miomir Kecmanovic.
Roland-Garros
Roland-Garros : Fabio Fognini vs Alexei Popyrin
8 TIMER SIDEN
– De møter et godt par som spiller seg veldig opp synes jeg. De er mer på hugget og server bra, det holdt ikke helt i dag og disse guttene er gode i double, sier Christian Ruud til Eurosport.
Ruud og Kecmanovic, som er ranket som nummer 41 i verden, startet best og vant det første settet 6-4. Da hadde de spilt jevnt mot doublespesialistene John Peers og Michael Venus i første del av settet.
Peers er ranket som nummer 26, mens Venus er ranket som nummer åtte i verden i double. Paret var sånn sett regnet som favoritter før kampen.
Da er det kanskje ikke så rart at Ruud og makkeren fikk det tøft i det andre settet. Etter godt spill fra australieren og new zealanderen på den andre siden av nettet måtte de se seg slått 3-6. Dermed sto det 1-1 i sett før det tredje og avgjørende settet.
Der fulgte lagene hverandre i de to første gamene, men så brøt Peers og Venus sine norske og serbiske motstandere. Da klarte ikke Ruud og Kecmanovic å komme tilbake. Dermed tapte de kampen 1-2 i sett og er nå ute av double-turneringen.
– Det er små marginer i double, de andre er litt mer tent, de hever seg litt på slutten så velfortjent seier til de andre, egentlig, sier Christian Ruud til Eurosport.
I morgen spiller Casper Ruud mot Dominic Thiem i tredje runde i single-turneringen.
– Er det noe Casper kan ta med seg til kampen i morgen?
– Nei, egentlig ikke. Han får ta det som trening, fikk kjenne litt på ballen og så ble det kanskje litt mer serving enn det han hadde håpet på, men jeg tror vi skal være klare til kamp i morgen, avslutter Christian Ruud.
Roland-Garros
Roland-Garros : Leylah Fernandez vs Kristina Mladenovic
8 TIMER SIDEN
Roland-Garros
Roland-Garros : Coco Gauff vs Rebecca Marino
8 TIMER SIDEN