Populære sporter
All sport
Vis alt

Tre ganger Grand Slam-vinner sendte Rune ut av storturnering

Even Lübeck

Oppdatert 14/03/2023 klokken 10:04 GMT+1

Tidligere verdenstreer Stan Wawrinka ble for sterk for Holger Rune i tredje runde av Indian Wells. Sveitseren vant 6-2, 6-7, 7-5.

Høydepunkter: Wawrinka tok seg forbi Rune etter intens duell

Stan Wawrinka-Holger Rune 2-1 (6-2, 6-7, 7-5):
Rune ble brutt tre ganger i første sett og så ut til å tape i strake sett da Stan Wawrinka hadde matchball på 5-3 i andre sett. Så hentet Rune seg mesterlig inn i kampen, vant tiebreaket - til tross for å ha ligget under 1-4 - i andre sett og utlignet til 1-1.
Men i det tredje settet ble Wawrinka, som nå er ranket som nummer 100 og som har karrierebeste som nummer 3, for sterk. Han brøt Rune på 5-5 og servet hjem kampen på 6-5-ledelse etter spill i to timer og 40 minutter.
Det var klassisk Rune på hardcourten mandag kveld norsk tid. Dansken kjeftet og smalt mot båsen med moren og treneren, og var stort sett misfornøyd med hver feil han gjorde.
Dermed er begge de skandinaviske stjernene ute av storturneringen Indian Wells, som mange regner som kanskje den største turneringen utenom de fire Grand Slam-turneringene. Casper Ruud røk for Cristian Garin søndag kveld norsk tid.
Wawrinka møter vinneren av Jannik Sinner og Adrian Mannarino i kvartfinalen. Wawrinka har vunnet tre Grand Slam-turneringer tidligere - Australian Open i 2014, Roland-Garros i 2015 og US Open i 2016. Han var nummer 3 i verden på sitt beste i januar 2014.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame