Populære sporter
All sport
Vis alt

Naomi Osaka gråt etter å ha blitt utskjelt i tap i Indian Wells

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 13/03/2022 klokken 09:40 GMT+1

Naomi Osaka, tidligere verdensener i tennis, brøt sammen i gråt etter å ha blitt utskjelt av en tilskuer på vei mot klart tap i Indian Wells-turneringen.

Naomi Osaka

Foto: Getty Images

Den japanske 24-åringen med fire Grand Slam-titler på merittlista har falt til 78.-plass på WTA-rankingen. Hun ble tydelig preget etter at en tilskuer i første sett ropte «Naomi, you suck».
Hun samlet seg og fortsatte kampen mot Veronika Kudermetova, men hun greide aldri å finne spillet sitt, og russeren vant 6-0, 6-4.
– Jeg er blitt utsatt for slike rop tidligere, og da har det ikke påvirket meg. Her er det annerledes. Jeg har sett videoen av Serena og Venus Williams som ble buet ut her, og den som ikke har sett det burde gjøre det. Det satte seg i hodet mitt, forklarte Osaka etterpå.
– Jeg prøver å la være å gråte, la hun til, men hun greide det ikke.
Osaka har falt kraftig på rankingen etter å ha tatt pause fra turneringstennis for å fokusere på sin mentale helse, etter at presset knyttet til stjernetilværelsen ble vanskelig å håndtere.
Williams-søstrene boikottet Indian Wells-turneringen i mange år etter at de ble buet ut da Venus trakk seg fra deres innbyrdes oppgjør i semifinalen i 2001.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame