Populære sporter
All sport
Vis alt

Ruud knust i kvartfinalen

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 29/04/2022 klokken 17:18 GMT+2

En ujevn Casper Ruud klarte ikke å slå nederlandske Botic van de Zandschulp i kvartfinalen av ATP-turneringen i München fredag. Han tapte 5-7, 1-6.

Casper Ruud beim ATP-Turnier in München

Foto: Getty Images

Ruud greide heller ikke denne gangen å ta sin første seier over Van de Zandschulp. I fjor tapte han overraskende for nederlenderen i US Open.
Van de Zandschulp er ranket som nummer 40 i verden, mens Ruud ligger på 7. plass.
– Det gikk ikke helt veien i dag. Det var et tøft og jevnt første sett. Andre sett var enklere for ham, men med jevne, lange game i starten som ikke gikk min vei, sa Ruud til NTB etter exiten.
Nå venter store turneringer i Madrid og Roma for tennisesset.
– Det er noen av de største turneringene i løpet av året. Jeg får gjøre mitt beste for å spille bra, være i form og vinne mange kamper.

Jevn start

Ruud startet med serven og tok enkelt åpningsgamet. Utover i settet tilspisset det seg, og nordmannen ga tydelig uttrykk for at han ikke var fornøyd med eget spill.
Nederlenderen utnyttet feilene fra Ruud og brøt serven på stillingen 5-5. 23-åringen forsøkte å svare, men Van de Zandschulp tok første sett 7-5.
I andre sett ble vondt til verre for gutten fra Snarøya. I tredje game brøt nederlenderen på nytt nordmannens serve. Van de Zandschulp tok også neste game, før han brøt Ruud på nytt og gikk opp i stillingen 4-1.
Ruud klarte aldri å svare og tapte til slutt 1-6.

Høyest rangerte spiller

I semifinalen venter serbiske Miomir Kecmanovic for nederlenderen.
Casper Ruud ble seedet som nummer to i turneringen, og var den høyest rangerte spilleren igjen etter at Alexander Zverev røk ut.
Finalen spilles søndag.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame