Populære sporter
All sport
Vis alt

Mer skadetrøbbel for Andy Murray

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 02/01/2018 klokken 12:06 GMT+1

Australian Open er i fare for tennisstjernen Andy Murray på grunn av hans langvarige hofteskade. Tirsdag trakk han seg fra ATP-turneringen i Brisbane.

Andy Murray

Foto: Scanpix

Den tidligere verdenseneren, nå nummer 16 på ATP-rankingen, må stå over oppkjøringsturneringen til Australian Open på grunn av hofteproblemene. Det bekrefter arrangøren i Brisbane på Twitter.
– Andy Murray har dessverre trukket seg fra Brisbane International på grunn av smerter i høyre hofte, skriver turneringsledelsen.
Hovedpersonen selv er naturlig nok svært skuffet. Murray hadde intensjon om å skaffe seg en skikkelig god start på det nye året.
– Men dessverre føler verken teamet mitt eller jeg at jeg er der jeg bør være for å konkurrere på øverste nivå.

Operasjon siste utvei

Briten har ikke spilt en hel tenniskamp siden han ble skadd under Wimbledon-turneringen i fjor. I forrige uke spilte han dog ett sett da han tok over plassen Novak Djokovics plass i en oppvisningskamp i Abu Dhabi.
Murray sier nå at han vurderer to alternativer som ikke innebærer spill i Australian Open.
– Å fortsette rehabiliteringen er et alternativ som vil gi hoften min mer tid til å bli bedre. Operasjon er også et alternativ, men sjansen for et lykkelig utfall er ikke så høy som jeg ønsker. Dette er alternativ to, et alternativ som jeg kanskje må vurdere, men jeg håper å unngå det, sier han.

Skadeutsatt

En rekke av tennisens beste spillere sliter med skader i oppkjøringen til årets første Grand Slam-turnering. Både Novak Djokovic, Rafael Nadal og Stan Wawrinka har måttet skyve på sine returer etter skader.
Brisbane-turneringen sliter også med frafall av andre stjerner. Spanske Garbiñe Muguruza, som vant Wimbledon-turneringen i fjor, måtte natt til tirsdag avbryte sin kamp mot serbiske Aleksandra Krunic.
Muguruza ledet 2–1 i sett da hun falt om med krampe i 30 graders varme.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame