Populære sporter
All sport
Vis alt

Casper Ruud står over ATP 250-turneringen i Houston

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 05/04/2022 klokken 06:17 GMT+2

Tennisprofilen Casper Ruud ser seg nødt til å stå over ATP 250-turneringen i Houston denne uken som følge av trøbbel med en visdomstann.

Casper Ruud

Foto: Getty Images

Ruud avslørte etter finaletapet i Miami Open søndag at han slet med smerter i en visdomstann.

– Forståelig

Overfor ATP bekrefter han at han står over den kommende turneringen i Houston. I oppdateringen fra ATP står det videre at en «lucky looser» tar Ruuds plass i turneringen.
– Det er forståelig at han velger å trekke seg fra Houston. Turneringen kommer så tett på en Masters 1000-finale, og det kan bli mye overbelastning inn mot de neste store grusturneringene, blant annet Monte Carlo om en drøy uke, sier Discoverys tenniskommentator Christer Francke mandag morgen.
– Hvis han i tillegg har tannproblemer, så er saken grei. Jeg tror uansett det er smart å trene godt og hvile inn mot Monte Carlo, hvor han kan gjøre det veldig skarpt igjen, fortsetter kommentatoren, som legger til at forhåpningene om en ny semifinale i Monte Carlo absolutt er til stede.

Visdomstann

Det var Dagbladet som først meldte om Ruuds avlysning
– De siste to, tre dagene har jeg slitt med en visdomstann som har plaget meg en stund, så det er vanskelig å svelge og få i seg nok å spise, sa Ruud etter kampen mot Carlos Alcaraz.
Nordmannen slet med å holde følge med spanjolen i søndagens finale i Miami, der det til slutt endte med to strake sett til 18-åringen etter 7-5 og 6-4 fordel Alcaraz.
(Eurosport/©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame