S. Bolelli/F. Fognini - V. Durasovic/C. Ruud: 6-3, 7-6 (7-3)
Som med USA var det doublekampen som ble avgjørende også mot Italia. Casper Ruud hadde tidligere på dagen slått italienske Fabio Fognini, mens Viktor Durasovic hadde tapt sin kamp mot Stefano Travaglia. Dermed var det duket for doublekamp mot Fognini og Simone Bolelli. Men Italia var for sterke og vant doublekampen.
ATP Cup
Djokovic: – Håper det kan gjøre en forskjell
12/01/2020 PÅ 15:44
– Det er tøft, selvfølgelig. Det var en nære kamp, ett break i hele kampen, så vi gjør ikke så altfor mye galt. Det er kanskje litt for mange slurvefeil i forhold til de andre. De presser oss ganske bra i våre servegame og vi har noen game hvor vi er inne å lukter litt på breaket, men det er synd. Vi hadde noen sjanser, spesielt i første sett hvor Bolelli fikk et rammetreff på en volley som ble helt ekstremt bra. Så hadde vi vunnet det poenget hadde det vært 40-0, så litt annerledes, sa Casper Ruud til Eurosport etter kampen.
– Det er synd, det er litt kjipt. Men jeg tror vi kommer oss over det. Det er uansett morsomt å få utfordret Italia og få en avgjørende kamp og være så nærme, la han til.
Se hele intervjuet her. Saken fortsetter under:

– Vi skal komme sterkere tilbake neste gang

Jevnt

Det startet jevnt, men så økte italienerne første med 4-3, deretter 5-3, før de dro i land også 6-3 og seier i første sett.
Norge slo tilbake og tok første game i andre sett. Italia utlignet først til 1-1, men Norge tok også tredje game. Så ble det 2-2 og deretter 3-3, før Norge tok ledelsen på 5-4.
På 5-5 ble det avgjort på deuce, hvor Norge sikret 6-5. Men Italia slo raskt tilbake og settet ble avgjort på tie break på 6-6.
Der ble Italia for sterke, som sikret settet med 7-3. Dermed var det Italia som vant lagkampen 2-1.
Neste motstander for Norge er mot Russland tirsdag.
– På papiret blir det vel den aller tøffeste kampen. De har Khachanov som er topp 20 i verden, tror jeg og Medvev som er nummer fem. Så det blir en enda tøffere utfordring for oss nordmenn, men vi er klare. Vi har spilt to bra lagkamper og vi må gå ut der å tro at vi kan slå disse store russerne. De er mennesker de også, de kan tape tenniskamper de russiske spillerne de også, sier Ruud om neste motstander.
– Det blir selvfølgelig veldig tøft og vi må samle laget å gå gjennom litt taktikk, så får vi håpe et mirakel kan skje på tirsdag.
Sett denne?

Her tar Ruud regien etter seieren – introduserer laget

ATP Cup
Her løfter Serbia pokalen etter seieren i ATP Cup
12/01/2020 PÅ 15:36
ATP Cup
Spillerne bidro med donasjoner til skogbrannene – så mye har de samlet inn
12/01/2020 PÅ 15:30