Fabio Fognini - Casper Ruud: 2-6, 2-6
Ruud, som selv er ranket som nummer 54 i verden, spilte mot italieneren, som er ranket som nummer 12, under singelkampen i lagkonkurransen i Australia søndag.
ATP Cup
Djokovic: – Håper det kan gjøre en forskjell
12/01/2020 PÅ 15:44
– Det var veldig gøy og det var veldig gøy å komme hit etter en seier. Nå er det 1-1 i kamper og det smakte veldig godt. Det var deilig å få en.. jeg skal ikke si enkel seier, ingen seiere er enkle, men en relativ komfortabel seier mot en så god spiller, sa Casper Ruud til Eurosport etter kampen.
Fognini er den høyest rankede spilleren Ruud har slått i sin karriere.
– Fognini er en ekstremt god spiller når han er på topp, ikke noe tvil om det. Men han har dager hvor han kanskje ikke er like motivert eller klarer ikke å få frem sitt aller beste spill og da virker det som han er litt i dårlig humør og det går jo utover spillet til de fleste. Sånn er det, man må være sharp og fokusert for at man skal spille på topp og i dag var han kanskje ikke det. Men jeg var det og jeg spilte nok en god match
Dermed står det 1-1 mellom Norge og Italia under cupen. Norge og Viktor Durasovic tapte første kamp mot Stefano Travaglia tidligere på dagen med resultatet 1-6, 1-6.
Saken fortsetter under:

Nok en sterk Ruud-seier: – En perfekt start på året

Vant mot USA

Casper Ruud fortsatte imidlertid seiersrekken fra fredag da han slo USAs høyest rankede tennisspiller, John Isner, ranket som nummer 19 i verden. I kampen mot Fabio Fognini søndag vant Ruud begge settene 6-2.
Neste på programmet er en doublekamp mot Italia hvor Ruud og Durasovic skal møte Fognini og Simone Bolelli.
Norge vant det første gruppespilloppgjøret mot USA fredag. Tirsdag møter de det russiske laget. Hver runde består av to singlekamper og én doublekamp.
(Eurosport.no/©NTB)
Se høydepunktene fra Ruud kamp her:

Se høydepunktene fra Ruuds seier over Fognini

ATP Cup
Her løfter Serbia pokalen etter seieren i ATP Cup
12/01/2020 PÅ 15:36
ATP Cup
Spillerne bidro med donasjoner til skogbrannene – så mye har de samlet inn
12/01/2020 PÅ 15:30