Verdensstjernen med comeback – seiret over Durasovic-overmann

Oppdatert 16/02/2023 klokken 09:36 GMT+1

Tennisstjernen Carlos Alcaraz vant i tre sett over Laslo Djere i ATP 250-turneringen i Buenos Aires. Det var spanjolens første kamp på touren siden november.

Argentina Open : Highlights - Carlos Alcaraz defeated Laslo Djere

Alcaraz vant med settsifrene 6-2, 4-6, 6-2 over Djere, som er rangert som nummer 57 på verdensrankingen.
– Det var en god følelse å vinne igjen. Det har vært en lang stund for meg uten konkurranse og kamper. Det har bare vært hvile, så det var deilig å endelig få sin første seier for 2023, sa Alcaraz etter seieren ifølge DPA.
Laslo Djere var en del av det serbiske laget som møtte Norge i Davis Cup tidligere i februar. Djere møtte nordmennene Andreja Petrovic og Viktor Durasovic i single-kampene i Oslo Tennisarena, og gikk seirende ut av begge oppgjørene.
Saken fortsetter under.

Norge seirende ut av rått poeng: – Verdensklasse-tennis

Under Masters 1000-turneringen i Paris i november i fjor ble Alcaraz skadd i kvartfinalen mot Holger Rune. Det holdt 19-åringen ute av blant annet ATP-sluttspillet, der Alcaraz egentlig var toppseedet.
Alcaraz var også toppseedet til Australian Open i januar, men mistet Grand Slam-turneringen som følge av en muskelskade i høyre bein. Dermed måtte 19-åringen gi slipp på plassen som verdensener til Novak Djokovic, som vant årets utgave av Australian Open.
  • Tidligere toppspiller Dominic Thiem deltar også i 250-turneringen i Argentina. Torsdag kl. 17:30 skal han i aksjon mot Juan Pablo Varillas. Den kampen ser du på discovery+!
Slik er topp fem på ATP-rankingen:
1. Novak Djokovic (7070)
2. Carlos Alcaraz (6730)
3. Stefanos Tsitsipas (5940)
4. Casper Ruud (5515)
5. Andrey Rublev (4065)
Den spanske tenniskometen hadde et fantastisk 2022, der Alcaraz både ble verdensener og vant US Open som noen av høydepunktene.
I neste runde av turneringen i Argentina møter spanjolen Dusan Lajovic. Casper Ruud vant den samme ATP-turneringen i fjor, samt i 2020.