Getty Images

Kan bli historisk: – Skal vise hvem som er sjefen i huset

Kan bli historisk: – Skal vise hvem som er sjefen i huset

13/02/2020 08:56Oppdatert 13/02/2020 09:43

Casper Ruud var overlegen i andre runde av Argentina Open, og er klar for kvartfinale. Dermed står pappa Ruuds ranking-rekord i fare.

Casper Ruud feide Carballes Baena av banen i Buenos Aires onsdag kveld.

– Det var så og si en feilfri kamp fra min side. Jeg er selvfølgelig veldig fornøyd med hvordan jeg spilte i dag, sier Ruud.

Nordmannen vant med sifrene 6-1, 6-0. Da er verken noe negativt å ta med seg, eller noe å pirke på, mener Ruud.

– Jeg håper at jeg kan oppprettholde denne formen i de neste kampene. Denne kampen er noe av det bedre jeg har gjort, så jeg håper jeg kan fortsette med det i neste match.

I kvartfinalen venter serbiske Dusan Lajovic. Han er seedet som nummer tre i turneringen, og er på 23.-plass på verdensrankingen.

Casper Ruud på sin side, er nummer 45. Det er hans karrierebeste, og er bare seks plasser bak pappa og trener Christian Ruuds norgesrekord.

– Jeg tenker at det er spennende. Forhåpentligvis kan jeg bryte rekorden hans nå, og vise hvem som er sjefen i huset. Det har vært snakket om siden første gang jeg holdt en racket i hånda, så forhåpentligvis kan det skje nå. Da slipper jeg å bli spurt om det flere ganger, sier Casper Ruud til Eurosport.

Sjekk denne!

Video - Se høydepunktene: Casper Ruud feide Roberto Carballes Baena av banen

03:28