Populære sporter
All sport
Vis alt

Rio-finalistene trekker seg fra Acapulco – Ruud høyeste rangerte spiller igjen

Joakim Opphus

Oppdatert 28/02/2023 klokken 22:46 GMT+1

Verdenstoer Carlos Alcaraz blir ikke å se i ATP 500-turneringen i Acapulco. Det blir heller ikke hans overmann fra finalen i Rio - Cameron Norrie.

Cameron Norrie (l) with Carlos Alcaraz - Rio de Janeiro

Foto: Getty Images

  • Følg Casper Ruuds andre kamp i ATP 500-turneringen i Acapulco natt til torsdag på discovery+
Alcaraz bekrefter selv nyheten på sin egen twitter sent tirsdag kveld.
«Dessverre kommer jeg ikke til å kunne spille i Acapulco. Jeg har en førstegrads-strekk i høyre hamstring som vil holde meg ute i flere dager, ifølge testene vi gjorde i morges», skriver han.
Alcaraz pådro seg skaden i finalen mot britiske Cameron Norrie i ATP 500-turneringen i Rio. Norrie sto også oppført på startlisten i Acapulco, men heller ikke han blir å se i turneringen.
Det bekrefter turneringen selv på sin twitter.
«På samme måte er Cameron Norrie ute på grunn av slitasje», skriver de.
Norrie har spilt spilt to kamper i Davis Cup samt han har nådd to strake finaler på ATP-touren siden Australian Open. Først i ATP 250 i Buenos Aires hvor han tapte mot nevnte Alcaraz, før han som nevnt tok seieren mot spanjolen i Rio.

Fortsatt tøff vei

En som derimot spiller i Alcapulco er Casper Ruud. Nordmannen har allerede spilt sin åpningskamp i turneringen mot argentinske Guido Andreozzi (nummer 342 i verden). Ruud vant etter nærmere tre timers spill i et avgjørende tiebreak i tredje sett.
Med Alcaraz ute er Ruud nå den høyeste rangerte spilleren i turneringen, selv om Ruud ikk kunne møtt Alcaraz i en eventuell finale. Norrie kunne blitt Ruuds motstander tidligst i en semifinale. Men det er flere store navn med i Acapulco.
Holger Rune, Taylor Fritz, Matteo Berrettini, Frances Tiafoe og Alex de Minaur er noen av de. Ruud kan møte de Minaur i en eventuell kvartfinale og Rune/Berrettini i en eventuell semifinale.
Ruud møter japanske Taro Daniel i neste runde i Mexico. Kampen er ventet å spilles natt til torsdag norsk tid. Tidspunktet er ikke avklart enda.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame