Trentin med sin tredje seier i årets Vuelta

Publisert 01/09/2017 klokken 17:57 GMT+2

Ingen kunne gjøre noe med Matteo Trentin på den 13. etappen av Vuelta a España fredag. Italieneren slo til med sin tredje etappeseier i årets utgave av rittet.

Matteo Trentin

Trentin, som også vant 4. og 10. etappe, kunne igjen juble på den 198,4 kilometer lange 13.-etappen fra Coín til Tomares fredag. Han vant foran landsmannen Gianni Moscon (Sky) og danske Søren Kragh Andersen (Sunweb).
Quick-Step-lagkameratene Bob Jungels og Julian Alaphilippe bidro til å sette Trentin i en god posisjon, og sistnevnte hadde full kontroll i spurten. Det var Quick-Step-lagets femte etappetriumf så langt.
Briten Chris Froome (Sky) leder fortsatt sammenlagt. Han tok en sterk 7.-plass på etappen fredag, noe som ga ham viktige sekunder på flere av rivalene. Froome er 59 sekunder foran annenmann Vincenzo Nibali fra Italia.
Vueltaen fortsetter lørdag, da med en 175 kilometer lang etappe fra Écija til Sierra de La Pandera. Rittet avsluttes 10. september.
De norske proffsyklistene Odd Christian Eiking og Daniel Hoelgaard kjører også Vueltaen, men FDJ-duoen maktet ikke å kjempe i teten fredag. Eiking endte på 112.-plass, fire minutter og ti sekunder bak vinneren. Hoelgaard ble 141.-mann, fem minutter og sju sekunder bak Trentin.
  • Se lørdagens etappe av Vuelta a España direkte på Eurosport Player og Eurosport 1 fra kl. 15.00.